site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şirince Köyü İlgi Odağı Olmaya Devam Ediyor

Şirince Köyü İlgi Odağı Olmaya Devam Ediyor
10.12.2012
A+
A-

Maya Takvimi kehanetine göre 21 Aralık’ta yeryüzünde sağlam kalacağı iddia edilen Şirince, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

İzmir’in en gözde mekanlarından biri olan, Maya Takvimi kehanetine göre 21 Aralık’ta yeryüzünden sağlam kalacağı iddia edilen Şirince, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı tarihi mimarisi başarıyla korunmuş bu güzel köy, tarihi boyunca efsanelere konu olmuş. Şimdilerde ise, 21 Aralık’ta kıyametin kopacağı söylentilerinin çıkmasıyla Şirince, şu ana kadar hiç görmediği bir kalabalıkla dolup taşıyor. İzmir’de geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Mustafa ile Fatime Erdoğan çifti de, gelinlik ve damatlıklarıyla Şirince’yi ziyaret etti. Gelin ve damat, tarihi köyü ziyaret eden turistlerin de dikkatini çekti. Şirince’ye güzel bir gün geçirmek için gelen farklı çift, yabancı turistlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Haber: Arif Çayan

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    manyamis bunlar

  2. Anonim dedi ki:

    akıllı yok ki