site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sinan Kara: Tuncay Özkan’ın bir ilçenin kaderiyle oynama gibi bir hakkı olmamalı

Sinan Kara: Tuncay Özkan’ın bir ilçenin kaderiyle oynama gibi bir hakkı olmamalı
17.01.2019
A+
A-

EgeninSesi gazetesinin genel yayın yönetmeni Sinan Kara Selçuk’ta CHP’nin Belediye Başkanlığı Adaylığı sürecine Tuncay Özkan’ın karışarak bir ilçenin kaderi ile oynadığını iddia etti.

Sinan Kara’nın bugün köşesinde paylaşmış olduğu köşe yazısının Selçuk ile ilgili bölümü şu şekilde;

Edindiğim bilgilere göre, Selçuk’ta sevilen ve son derece iddialı bir isim olan Filiz Ceritoğlu Sengel ismi ilk olarak MYK toplantısına gitti ve onaylanmak üzereyken Tuncay Özkan’ın yoğun baskısı sonucu, MYK’dan Sengel’in ismi çektirilip yerine Emir Cömert’in ismi konuldu. Yapılan son derece etik dışı bu yöntem, İl Başkanının istifa resti ile önlenmiş oldu. Karar Parti Meclisine gitmedi ve bir sonraki toplantıya bırakıldı.

Bu tür çetrefilli yöntemlere başvurmak şık durmuyor. Tuncay Özkan’ın bir ilçenin kaderiyle oynama gibi bir tasarrufu ve hakkı olmamalı. Amaç o ilçeye tekrar seçim kaybettirmek ise onu bilemem. Ancak yaşanacak bir kayıpta, ne genel merkez ne Özkan bunun hesabını Selçuklulara veremez. Ayıptır!

Yazının tamamını aşağıda ki linkten okuyabilirsiniz.
http://www.egeninsesi.com/yazilar/1-sinan-kara/3352-chpde-simdi-ne-olacak

YORUMLAR
  1. SELÇUKLU dedi ki:

    eski başkanın lafıyla hareket eden bir parti.eski başkandan fayda gelse,AKP’YE seçimi kaptırmazdık.Birda ahpap-çavuş ilişkisiyle tanımadığımız Emir Cömert.yine Akp alır Selçukta.EKMEKLERİNE YAĞ SÜRÜYORUZ Akp’nin.aday değil Selçuk kaybeder.

  2. SALİH ÇELİK dedi ki:

    SİNAN KARA BEY ‘DE GÜZEL PARA ALDI GALİBA FİLİZ HANIMDAN.

    1. Nuray dedi ki:

      Fesatlar sizi,Selçuk Filiz diye yıkılıyor,asıl siz eski başkandan iyi nemalandınız heralde.

  3. VATANDAŞ dedi ki:

    Sinan Bey Çok doğru yazmış. bu iş böyle olmaz.