site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

SİMURG’ta Kayıtlar Başladı

SİMURG’ta Kayıtlar Başladı
01.10.2013
A+
A-

Simurg (2)

Simurg kişisel gelişim merkezinde yeni dönem çalışmaları için kayıtlar başladı. Simurg Kişisel Gelişim Ve Psikolojik Danışma Merkezi Ekim ayından itibaren çocuk genç ve yetişkinlere dönük kişisel gelişim ve yaşam becerilerini geliştirme etkinlikleri ne başlıyor.

Beş yıldan beri devam eden Yaratıcı Drama eğitimleri 7-16 yaş arasında yer alan çocuk ve gençlere dönük olarak hafta içi DSCF1471ve hafta sonu grupları olarak yapılacak. Kişilik gelişimini tamamlamak, olumlu kişisel özelliklere sahip olmak, yaratıcı düşünceyi ve sorun çözme becerisini arttırmak, sınav kaygısı ve sınava hazırlanma performansını arttırmak isteyenlere dönük olarak hazırlanan program ile çocuklar ve gençler eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyorlar.

Çağlayan Sesler Çocuk korosu bu yıl da cumartesi günleri çalışmalarına devam edecek. Çocukların çok yönlü olarak gelişimini sağlayan koro çalışmaları müziksel gelişimin yanı sıra sosyal, duygusal ve zihinsel alanda da gelişmelerine destek olmaktadır.

Ayrıca eğlenceli bir çalışma olması çocukların deşarj olmalarını ve sahne yaşantısını tatmalarını da sağlamaktadır.

7-14 yaş arasında çocuk ve gençlere dönük olan bir diğer çalışma ise yoga. Yoga ile konsantre olma becerisini kazanacak ve stres ve gerginliklerden kurtulmak için iç güçlerini geliştirecekler.

Yetişkinlerle yapılan grup çalışmalarına bu yıl da devam edilecek. Etkili ebeveyn olma, evlilik öncesi çift eğitimi, stresle başa çıkma, öfke yönetimi konularında çalışmalar yapılacaktır.

Simurg (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.