site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Simurg’ta Grup Çalışmaları Başlıyor

Simurg’ta Grup Çalışmaları Başlıyor
27.09.2012
A+
A-

Simurg Kişisel Gelişim Ve Psikolojik Danışma Merkezinde Grup Çalışmaları Başlıyor.

Bireysel psikolojik danışmanlık; aile danışmanlığı ve çift terapisi hizmetlerini yürüten Simurg kişisel gelişim ve psikolojik danışma merkezi, ayrıca Grup çalışmaları ile de kişisel gelişimi desteklemektedir. Gruplarla yapılacak çalışmalarla ilgili Uzman Psikolojik Danışman Ve Aile Danışmanı Sema Köseoğlu’ndan bilgi aldık. Sema Köseoğlu, Simurg da yaptığımız çalışmalarda amacımız, kişinin gelişimine yardımcı olmaktır. Ayrıca her insanın kendinde eksik gördüğü noktalar vardır ve bunları tamamlamak için fırsat yaratılması gerekir. Biz bu fırsatı onlara sunuyoruz. Grup çalışmaları kişinin kendini değerlendirip, içindeki güçleri harekete geçirmesinde oldukça geniş imkânlar sunar ve kısa sürede etkili değişimler ortaya çıkarır. Bu nedenle de küçük gruplarla yaşantıya önem vermekteyiz Çalışmalar 7 -11 yaş çocukları, 12-17 yaş gençleri ve yetişkinleri kapsamaktadır dedi.

Simurg da Ekim ayından itibaren açılacak grup çalışmaları şunlardır.

Öykülerle Yaratıcı Drama: Bu çalışma ile kişiliğimizin duygusal derinliklerine yolculuk yaparken, farkındalıklarımızı arttıracağız.

Yaratıcı Drama Dans ve Hareket: Kendini ifade etme becerisi, kendine güven, bedensel zihinsel ve duygusal gelişimi eğlenerek sağlayacağız.

Çocuk Korosu: Birlikte şarkı söylerken müziğin dilini, notaları armoniyi öğrenip, kişisel ve sosyal becerilerimizi arttıracağız.

Atılganlık Grubu: Girişken ve kendine güvenli davranmayı öğrenmek, için yapılandırılan bu çalışma 8 hafta sürer.

Öfke Yönetimi: Öfkenizin iplerini elinize geçirmek ve dizginlemek için gereken becerileri elde etmenizi sağlayacak teknikleri öğrenebileceğiniz bir çalışmadır.

Sınav Kaygısını Yönetme: Kaygı sınav performansını olumsuz etkiler. Çalışmalarımızın kaygı yüzünden başarıya dönmemesi yıkımdır.  Bu çalışma kaygıyı yenmek tekniklerini kazandırır.

Anne-Baba Okulu:  Anne ve babaların çocukları ile uyumlu ve sorunsuz bir ilişki geliştirmeleri ve mutlu bir aile olmalarını sağlayıcı bilgi ve becerilerin yer aldığı bir çalışmadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.