site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şimdi Havuz Zamanı

Şimdi Havuz Zamanı
10.08.2015
A+
A-

selcuk-belediye-havuzu (6)

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün ilgili yönetmelik kriterlerine istinaden bakıma alınan ve yaklaşık 200 bin lira maliyeti bulan makine dairesi tesisatının değiştirilme gerekçesiyle geciken Selçuk Belediye Havuzu yeniden hizmete girdi. Yüzme Havuzlarının Tabi Olacağı Sağlık Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerinin yerine getirilmesiyle de havuz yeni görünümüne kavuşmuş oldu.

Daha Sağlıklı, Daha Güvenilir

Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy, vatandaşların uzun süredir beklediği belediye yüzme havuzunun Selçuklular’ın hizmetinde olduğunu belirterek, “yüzme havuzumuz şimdi gerekli olan bütün kriterleri yerine getirerek vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve güvenilir bir şekilde hizmet almalarını sağlamış olduk. Zorunlu olarak biraz gecikme oldu. Bu arada havuzun makine dairesinde yapılan yenileme çalışmalarına ek olarak havuz restoranın teras kısmında da bir düzenleme yaptık. Çelik konstrüksiyon ve ahşap kaplama ile yapılan teras ile yaklaşık 100 metrekarelik bir açık alan kazandırıldı. Böylece sıcak havalarda halkımızın daha iyi hizmet almalarını sağlamış olduk” dedi.

Makul Fiyatlarla Hizmete Devam
10.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu ücret tarifesi ise şu şekilde belirlendi.
Hafta İçi:
15 yaş altı çocuklar için : 10 TL
15 yaş üzeri için : 15 TL
Hafta Sonu :
15 yaş altı çocuklar için : 15 TL
15 yaş üzeri için : 20 TL

selcuk-belediye-havuzu (5)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Girişlerde herkes ücret ödeyecek mi?Çünkü restoran kısmında hep birileri hesap ödemediği gibi ödemeyenler artarak çoğaldı.

  2. recep dedi ki:

    sezon biti ya, yaz bitmek üzere .
    günaydın.
    bu arada fiyatlarda çok yüksek seviyede.
    he şu restoranta da el atın fiyatlarına.
    ayrıca dışarıda insanlar konusuyor bilmiyorum doğru mu beleş yiyen içen oluyor mu ki orada?

  3. Anonim dedi ki:

    Kokmuş belediye havuzuna 15 lira vericeğime,35 tl daha verir Aqua Fantasy Park’ta doyasıya eğlenirim.