site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sigortacı Ufuk Eyidil’den Birilerine Sitem

Sigortacı Ufuk Eyidil’den Birilerine Sitem
26.05.2014
A+
A-

ufuk-eyidil

DEĞERLİ SELÇUK’LU HEMŞEHRİLERİM

Geçen Kasım ayında yüksek tansiyona bağlı olarak Tire Devlet Hastane’sine komşumun aracı, Eşim ve iki dostumla gittim. Tedavi sonrası Doktorun istemiyle İzmir’de özel bir hastanede anjiyo oldum.

Doktorların önerisiyle kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Bu durumu fırsat bilen ve kendilerine sigortacıyım diyen bazı kişilerce :
– Hasta O, yapamayacak bu işi ya da, bırakacak bu işi, gibi söylemlerle kendilerine müşteri kazanmaya veya insanları aldatmaya çalıştıklarını duydum.
Hastalık gibi bir olayda yardıma ihtiyacın var mı? Diyerek davranacakları yerde, durumdan yarar sağlama çabası içinde olanları kınıyorum. Oysa ben sigortacılığa başlayanlara hep destek oldum.
Kapımı her çalana yardımcı olduğumu iş bitirdiğimi hepiniz olmasa bile çoğunuz bilirsiniz ya da duymuşsunuzdur.

İYİYİM ve İŞİMİN BAŞINDAYIM.

Bu vesileyle aradan geçen yaklaşık 7 aylık süre içinde evime, büroma gelerek ve telefon ederek, yakınlarım aracılığıyla geçmiş olsun ve iyilik dileklerini bildiren Selçuk’lu hemşerilerime teşekkürlerimle birlikte, gereğini bilgilerinize arz ederim.

Eyidil Sigorta Limitet Şirketi Ufuk EYİDİL

Not: Bu tür insanların takdirlerini halkımıza bırakıyorum, onursuzlukları da kendilerine kalsın…
(Bu ilanın yayınlanmasının ardından gelenlere de teşekkür ederim)
Ufuk Eyidil

HABER: MEHMET UYAROĞLU

 

YORUMLAR
  1. apasel dedi ki:

    Boş ver Ufuk arkadaşım, ortalıkta çakal çok.

  2. kasap hakan peh. dedi ki:

    Ufuk abi çok geçmiş olsun allah bundan sonra boyle dert versin kedinin olmadigi yerde çareler cirit atarbos ver abi

  3. UYAR KUCUK dedi ki:

    SEVGİLİ UFUK ABİM SENİ HERKES TANIYOR SENİ HAKKINDA KİM LAF SÖYLÜYORSA ALLAH ONLARIN CEZASINI VERECEK İNAN BUNA SEN SELCUKTA HERKESE İYİLİK YAPTIN VE DAHALE YAPIYORSUN NE MUTLU SANA KARŞILIK BEKLEMEDEN YARDIM EDİYORSUN BUNU KİMSE YAPMAZ SANA NANKÖRLÜK YAPMASINLAR SENİ HERKES BİLİYOR SE DAHİMA BAŞIMIZDA OL SELCUGUN SANA COK İHTİYACI VAR SENİ BİLEN BİLİR SEN RAHAT OL SAYGILARIMLA SENİ SEVİYORUZ SEİ SEVMEYEN ÖLSÜN

  4. KEMAL TEKINAY dedi ki:

    Gecmis olsun, acil sifalar dileriz…

  5. Hasan Ersoyleyen dedi ki:

    Malesef Menfaat Dunyası Dostluk Insanlık Isın Dustugu Zaman Isını Hallettınmı Insanlık Dusunen Yok Herkes Bılıyor Sızın Yaptıgınız Insanlıktan Karsılık Beklemedıgınızı Baskaları Olsa Sızıngıbı Yapmaz Bunuda Herkes Bılıyor Naapcan Nankor Dunya ALLAH Saglık Sıhhat Versın Saglıklı Uzun Omur .Saygılar.