site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sıcaklar Tatilcilere Yaradı

Sıcaklar Tatilcilere Yaradı
03.07.2013
A+
A-

RUS TURÝSTLER KADIN ERKEK HAVUZDA OYUNAYARAK TATÝLÝN TADINI ÇIKA

Selçuk Pamucak Aqua Fantasy’de ki Kadırga Bar Havuz Eğlencesinin Merkezi Oldu.

Rus Güzeller Ankara Türküleri İle Coştular

Müzik evrensel dil diye boşuna dememişler. Bunun en güzel örneği, Selçuk Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy su parkındaki kadırga bar havuzda yaşanıyor. Sıcakların artması ile her türlü etkinliği yapan turistler. Kadırga bar havuzu hınca hınç doldurarak ülkemizin oyun havaları ve türkülerle havuzda eğlencenin tadını çıkarıyorlar. Turistlerin en çok hoşuna giden ise Ankara havaları.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

DSCN0700

DSCN0701

DSCN0715

DSCN0717

YORUMLAR
  1. Ali Reka dedi ki:

    Sayin Basbakanimiz. Resimlerde goruldugu gibi izinsiz olarak bir grup genc toplanmis. Amaclarinin ne oldugu belirsiz yari ciplak bir sekilde Alkol tuketiyorlar. Bir Selcuklu olarak Polis ve Cevik kuvvetlerinin guvenligi icin, bu eylence pardon eylem buyumeden, kontrolden cikmadan, derhal gaz bombasi, biber gazi, plastik mermi ve Tomak ile mudahale edilmeli. Su derdiniz olmaz Aqua Fantazi de bol bulunur.

  2. APASASLI 35920 dedi ki:

    vallah iki saat önce bir TOMA gördüm otoyolda belevine çıkış yapıodu….