site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SETKA’dan Vali Toprak’a Ziyaret

SETKA’dan Vali Toprak’a Ziyaret
24.06.2015
A+
A-

SETKA’dan Vali Toprak’a Ziyaret

Kısa adı SETKA olan Selçuk Efes Tanıtma ve Kalkınma Turizm Geliştirme Kooperatifi, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti. Kooperatif üyeleri SETKA’nın yapısı, kurucu ortakları ve çalışma ilkeleri hakkında Vali Toprak’a bilgi verdi. Ziyarette Selçuk Belediyesi adına

Tüm dinamikler bir arada

Selçuk Belediyesi’nin öncülüğünde Selçuk Kaymakamlığı, Selçuk Ticaret Odası, Selçuk Şoförler ve Otomobilciler Odası, Selçuk Ziraat Odası, Selçuk Otel Pansiyoncular ve Turistik Eşya Satıcıları Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kurulan SETKA, Selçuk’un turizm potansiyelini tek çatı altında dünyaya tanıtmak için geçtiğimiz Mart ayında kurulmuştu. Ziyarette Selçuk’taki tüm turizm dinamiklerinin bir arada hareket etmesini sağlamak amacıyla kurulan SETKA üyeleri kooperatiflerini Vali Toprak’a tanıttılar.

Görüşmeden sevindirici haberler

Ziyaretle ilgili açıklama yapan İzmir Valisi Mustafa Toprak, Selçuk’un İzmir’in turizm değerlerinin %85’ini kapsayan Selçuk’un turizm değerlerinin tanıtılması için bir kooperatifin kurulmasının önemine değindi. Vali Toprak; “’Selçuk’un UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne gireceği güne az kaldı, böylesine önemli bir süreçte Selçuk Belediyesi ve meslek odalarının ‘kooperatif’ çatısı altında Selçuk turizmi için bir araya gelmesinin çok önemli bir gelişmedir” dedi.

SETKA’NIN kurucu üyeleri görüşmeyle ilgili yaptıkları değerlendirmede kooperatifin kısa zaman içerisinde hayata geçirmek istediği projeler ve faaliyetlerle ilgili Vali Toprak’a bilgi verdiklerini, görüşmenin verimli ve yakın zamanda gerçekleşecek hizmetlere yönelik olumlu gelişmelerin habercisi olduğunu belirtti.

SETKA Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Cinel ziyaret sonunda Vali Toprak’a Selçuk’un UNESCO sürecinde hazırlanan tanıtım filmi ve Selçuk’un tarihini anlatan ajanda hediye etti.

YORUMLAR
  1. nüktedan dedi ki:

    Bülent abi nasıl gidiyor turizm hekimliği..Sezon nasıl geçiyor..Belediyede olunca işleriniz kolay hallediliyor mu..

    1. Selçuklu Gezgin dedi ki:

      😀 😀