site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SESO Esnafa Makina Teçhizat Kredi Desteğini Duyurdu

SESO Esnafa Makina Teçhizat Kredi Desteğini Duyurdu
23.06.2018
A+
A-

İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için KOSGEB tarafından verilecek, ‘Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği’ için başvurular 1 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek.

Duyurulan Kredi Faiz Desteği hakkında açıklama yapan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESO) Başkan Vekili Özgür Aydoğan, KOSGEB veri tabanına kaydı bulunan, KOSGEB desteklerinden yasaklı olmayan ve imalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren tüm SESO üyelerinin KOSGEB tarafından verilecek olan Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği’nden yararlanabileceğini söyledi. Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği için başvuruların kabul edilmeye başlandığını hatırlatan Özgür Aydoğan, yeni kredi faizi destek programı kapsamında işletmelerin kullanacakları kredilerin 300 bin liraya kadar olan kredi faizinin ya da kar payı giderlerinin KOSGEB tarafından karşılanacağını, bu destekten faydalanmak isteyen esnafların SESO Başkanı Hayri Güller ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile iletişime geçerek yada SESO’ya gelerek personelden ayrıntılı bilgi alabileceklerini iletti.

Destek hakkındaki diğer ayrıntılar

İşletmeler üçer aylık taksit ödemeleri halinde 36 ayda borçlarını ödeyecek. Kredi kullanan işletme ilk 6 ay kredi borcu ödemesi yapmayacak. KOSGEB kredi faizi desteği için başvuruda bulunmak isteyen işletmeler başvuru işlemlerini KOSGEB resmi internet sitesi üzerinden yapabilecek. İnceleme, onay ve revizyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından 25 Ağustos 2018 – 3 Eylül 2018 tarihleri arasında KOSGEB Müdürlükleri tarafından nihai onayları verilen başvuru sahipleri destekten yararlanmaya hak kazanacaklar. 2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programından yararlanan işletmeler, 2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programından yararlanamayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.