site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu
17.05.2015
A+
A-

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Selçuk Pamucak’ta gece yarısı serinlemek için denize giren Erdem Öztürk dalgalara kapılarak hayatını kaybetti. Torbalı’da oturan elektrik ustası Erdem Öztürk (35) denizde boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 3 çocuk babası olan Erdem Öztürk, önceki gece saat 01.00 sularında iş arkadaşlarıyla birlikte izmir-de-denizde-bogulmaSelçuk-Pamucak sahiline gitti. Bir süre eğlenen ve daha sonra denize serinlemek için giren genç yaştaki elektrik ustası dalgalara kapıldı. Denizde artan dalgalara dayanamayan Öztürk, gece karanlığında kayboldu.

Arkadaşları ise sahil güvenlik ve Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, çalışma başlattı.

Yaklaşık 3 saat süren çalışmalar sonrasında sahil güvenlik ekipleri Öztürk’ün cansız bedenini buldu. Ölüm haberini alan eşi Şükran Öztürk ve 3 çocuğu yasa boğuldu.

Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen Öztürk’ün cesedi adli tıp morguna kaldırıldı.

YORUMLAR
  1. Cenk dedi ki:

    Allah rahmet eylesin kardeşimize ,mekanı cennet olsun