site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şenol Bal Selçukluları Bayrak Mitingine Davet Etti

Şenol Bal Selçukluları Bayrak Mitingine Davet Etti
16.04.2013
A+
A-

senolbal-selcukta (5)

MHP eski İzmir milletvekili ve MYK üyesi Şenol Bal Selçuk İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Şenol Bal’ı Selçuk İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Levent Görür, Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener, Kadın Kolları Başkanı Mualla Yılmaz, ilçe merkezinde bulunan mahallelerin ve ilçeye bağlı köylerin muhtarları ayrıca partili vatandaşlar karşıladı.

Selçuk İlçe Teşkilatı Gün Sazak toplantı odasında yapılan toplantı da MHP MYK üyesi Şenol Bal mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların yanı sıra vatandaşlarla da buluşan Bal, “Bizler Atatürk’ün mirasına, dedelerimizin mirasına sahipsek; bu ülkeye el birliği ile sahip çıkmamız lazım” dedi.

Yapılan toplantı da ilk olarak söz alan MHP İlçe Başkanı Levent Görür şunları söyledi;

Öncelikle bugün ilçemizi şereflendiren değerli ablamız MYK üyemiz Şenol Bal Hanımefendi’ye ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün kendileri Selçuk halkını 20 Nisan’da yapılacak olan İzmir Bayrak Mitingimize davet için buradalar. Ülke sorunlarının yanında ilçe sorunlarımıza da değineceğiz kendileri ile birlikte. Sayın vekilimiz Şenol Bal vekil olduğu süre içerinde ilçemiz Selçuk’un birçok sorunu için çözüm uğraşında bulunmuştur ve meclise bu konularda önergeler vermiştir. Efes içinde kurulan dükkânlardan, Selçuk’un 1/5 imar planında ki düzeltme ile ilgili olarak kendisi çok uğraş vermiştir. Kendisinden Allah razı olsun. Şenol Hanım Selçuk için meclise soru önergeleri vererek bazı konuların çözümünde büyük katkılar sağlamışlardır. Tabi ki biz isteriz ki iktidar vekilleri de Selçuk ile bu kadar alakalı olsun fakat onların tek derdi belediye kazanmak yoksa Selçukla ilgili hiçbir yatırım hiçbir yapacakları güzel bir şey görmedim bugüne kadar. Siz gördüyseniz siz söyleyin beni düzeltin. Herhalde bir Belevi’den katılım olmadı bugün buraya onlarda beldeydi bütünşehir yasasıyla mahalleye dönüştüler herhalde bir sorunları var. Yani psikolojik bir bozukluk var. Çünkü bütün Türkiye de ki yapıyı, dengeyi bozdu bunlar. Beldeleri mahalle yaptılar değiştirdiler. O mahalleyi öbür tarafa bağladılar, o ilçeyi bu tarafa bağladılar. Kendi çıkarları doğrultusunda bir şeyler yapıyorlar. Ülkeyi zaten karma karışık ettiler. Televizyonlarda seyretmişsinizdir, Kanserli bir öğrenci bakana diyor ki; böyle böyle durumum var ben ilaç alamıyorum yurt dışından geliyor bakan cebinden 100 tl para veriyor. Eline sıkıştırıyor, kız orada hüngür hüngür ağladı camide bakanın çıkışını bekledi çıktı çok güzel bir Türk’e yakışır bir şekilde parayı avucuna koydu bakanım ben senden sadaka istemedim ben hastalığımla ilgili çare istedim siz beni yanlış anladınız dedi. İnsanlarla alay edercesine bu şekilde davranırsan bu gibi durumlarla karşılaşırsın. Bu bağlamda diyorum ki biz yarım ton kömüre, bir torba makarnaya, bir çuval una oy verecek bir millet değiliz. Türkiye’nin geleceğini bu menfaatler için satacak bir millette değiliz biz Türk milletiyiz. Diyorum ki muhtarlarımızda burada iken artık kendimize gelelim. Çünkü ülke iyi ellerde değil’’ dedi.

Son günlerde Türkiye gündemini meşgul eden Akil İnsanlar ile ülkenin içinde bulunduğu Yeni Anayasa sürecini, merkezi hükümetin bu anayasada ne yapmak istediği konusundaki düşüncelerini ifade eden MHP MYK Üyesi Şenol Bal, “20 Nisan Cumartesi günü saat 15: 00’te İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceğimiz Bayrak Mitingi’ne vatanını seven, bayrağına aşkla bağlı olan tüm Selçuk halkını bekliyoruz” diye konuştu.

Türkiye gündemini meşgul eden Akil İnsanların birçoğunun BDP’nin sözcüsü olduğunu savunan Bal, bu konuda Kürt ve Türk devletinin kuruluşu için birçok senaryo hazırlığı olduğunu ileri sürdü. Merkezi hükümetin her gün birçok konuda olduğu gibi şimdi de Akil İnsanları anlatan bir grup medyayı kullandığını öne süren Bal, MHP üzerinden oynanan oyunlar olduğunu, bu konuda PKK ile pazarlıklar yapıldığını söyledi. Bal, “Eğer PKK ile pazarlık yapılmadıysa rahat olmaları lazım, Akil İnsana gerek yok. Bu konuda MHP’nin önünü kesmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

MHP’nin mitinginde atılan bir slogana Selçuk’ta cevap veren Şenol Bal, MHP’nin her zaman ABD emperyalizmine karşı durduğunu hatırlatarak, “Bu slogan niçin atılmıştır? Bu slogan; biz bu vatanı böldürmeyiz, bu ülkeyi parçalatmayız, biz bu ülkenin bölünmesine aslan izin vermeyiz ve gerekirse bu ülke için canımızı bile veririz demektir” şeklinde konuştu.

Şenol Bal sözlerine şöyle devam etti; ‘‘Terörle çözüm nasıl olur? Terörle çözüm ya mücadele ile teslim alırsın terörü, ya da teröre teslim olursun. Biz teslim olduk şu anda. İmralı canisi yol haritasıyla Türkiye de mutabakata varıldı. Hükümetle İmralı canisi ve pkk ile mutabakata varıldı. 2009’da Habur’dan başlayan ve rezalete dönüşen arkasından Oslo görüşmeleri arkasından İmralı süreci dedikleri İmralı canisi ile görüşmeleri! Maşallah artık ne olduğu belli.Nedir mutabakata vardıkları konu anayasadan Türklük kavramı çıkarılacak, anayasadan Türk vatandaşlığı tarifi de Türklükte çıkarılacak. İşte taslakları verdiler. Türkiye Cumhuriyetini onlar mı kurdu? Türkiye Cumhuriyeti Devletini Tayip Erdoğan mı kurdu?’’ dedi.

Büyükşehir Yasası’ndan da bahseden ve yasanın ilçe ile köylerde yaşatacağı sıkıntıları anlatan Bal, dördüncü yargı paketine de konuşmasında değindi. Dördüncü yargı paketinin PKK’yı övmek ve destek vermek amacıyla çıkarıldığını iddia eden Bal, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın amacı başkanlık koltuğuna oturmaktır” diyerek; TBMM Başkanı’nın görevleri ve yetkilerini anlattı.

CHP’yi ise ne dediği belli olmayan bir parti olarak gördüğünü ifade eden Bal, “Atatürk’ün mirasına, dedelerimizin mirasına sahipsek, bu ülkeye el birliği ile sahip çıkmamız lazım” dedi.

Mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını da dinleyen MHP MYK üyesi Şenol Bal, Selçuk ziyaretinde partiye yeni üye olan gençlere de rozet taktı.

İlçe teşkilatında ki toplantının ardından sırasıyla Selçuk Ziraat Odası, Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Selçuk Ticaret Odası ve ilçe merkezinde ki esnafları ziyaret ederek Milli Değerli Koru ve Yaşat isimli mitinglerin ikincisi olan 20 Nisan da ki İzmir Bayrak Mitingine davet eden Şenol Bal vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek ülke sorunları hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Selçuk merkezinde ki görüşmelerin ardından Şirince Köyüne giderek köy meydanında bulunan kahvehanede Şirinceliler ile bir toplantı yapan Şenol Bal temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.
senolbal-selcukta (1)

senolbal-selcukta (2)

senolbal-selcukta (3)

senolbal-selcukta (6)

senolbal-selcukta (7)

senolbal-selcukta (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.