site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sengel Group Çalışanları Personel Gecesinde Coştu

Sengel Group Çalışanları Personel Gecesinde Coştu
01.11.2013
A+
A-

sengel-group (5)

Sengel Group bünyesinde bulunan Hitit otel & Restaurant, Şişgüzar Restaurant ve Şirince Artemis Restaurant personelleri ve aileleri sezon stresini Sultan Restaurantta attılar.

Gecede sezon boyunca ayın personeli seçilen personellere ve yılın personellerine hediyeleri işletme müdürleri Nuri Türköz, Cemal Gürbüz ve İsmet Bursalı tarafından verildi.

Gecede Sengel Group yönetim kurulu başkanı V. Gökhan Sengel Konuşmasında Asri Vehip Sengel’in 1957 yılında başlattığı yolculuğu bugün gayret göstererek çalışan tüm ekibimiz sayesinde ilerletmeye çalıştıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti;

Sayın ASRİ VEHİP SENGEL hayata bulaşıkçılık yaparak başlamış ve ilk Restaurantını yani UYAR LOKANTASINI 1957 yılında açmıştır. 1968 yılında bugünkü tabaklar inşaatın olduğu yere HİTİT RESTAURANTI açmıştır. Bu restaurantı 1984 yılında bugünkü Selçuk lisesinin karşısında bulunan yere YENİ HİTİT RESTAURANT olarak taşımıştır. Turizmin ivme vehip-sengelkazanması ve işlerinin çok iyi gitmesi neticesinde şuan işlettiğimiz tesisin yatırımına başlanmış ve bugünkü tesis büyük sıkıntılar geçirilerek 1998 yılında işletmeye açılmıştır. Selçuk’ta ki müşteri kalitesinin düşmesi sebebi ile sayın Asri Vehip Sengel daha kaliteli işler yapacağını düşündüğü ve daha iyi fiyatlar ile hizmet edeceğini düşündüğü ŞİRİNCE ARTEMİS RESTAURANTI 2000 yılında işletmeye başlamıştır. Sene 2010’u gösterdiğinde ise yani vefat ettiği yıl açtığımız ŞİŞGÜZAR tesisimiz ona hediye niteliğinde olmuştur. İnşallah 2014 sezonunda 20 odalı bir butik otel yatırımımızı da tamamlamış olacağız.

Bizleri büyütürken dürüstlük, çalışma azmi ve çalışana kıymet değerlerini hep ön planda tutan Sevgili kurucumuz rahmetli A.Vehip Sengel’i saygıyla ve rahmetle anıyorum.

Kurulduğumuz günden bu yana en büyük hedefimiz, sahip olduğumuz değerleri koruyarak faaliyet gösterdiğimiz sektörde güçlü markalar yaratmak oldu…  Bu hedefimizi gerçekleştirmek için tüm Sengel Group Ailesi olarak markalaşmadan, üretime birçok konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarda payı olan sizlere teşekkür ediyorum.

Yorucu bir sezonun ardından eğlenmeyi en çok sizler hak ettiniz.

Konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Handan Sengel;

Sengel grup işletmelerine her türlü desteği ticari ilişkinin dışında veren Yeminli Mali müşavir Nuri Caferoğlu, Serbest muhasebeci Erol Ünal, Yardımcıları Sevilay Karakaya, Selçuk Fotoğraf Stüdyosu sahibi Mustafa Yavuz  ve Atilla Güneş , Tasarım sorumlusu Ayşen Bosum, İş güvenliği danışmanlığı ve İşyeri hekimi olarak Bülent Cinel, Alpaslan Coşkun, Bahar Cinel, Ufuk Çinuçev, Birsel Çinuçev, İnşaat işleri sorumlusu Tüner Ceritoğlu, Engin Ceritoğlu, Selçuk Turizm otelcilik müdürü Ali Serkan Atlan ve öğretmen Hüseyin Bulmuşa desteklerinden dolayı teşekkür belgesi sundu.

Sonrasında tüm personel ve aileleleri doyasıya eğlendiler.

sengel-group (3)

sengel-group (4)

sengel-group (1)

sengel-group (6)

sengel-group (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.