site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç’tan Siyasette Kadın Günleri

Senem Kılıç’tan Siyasette Kadın Günleri
19.04.2015
A+
A-

senem kilic buca 2

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç, “Girilmedik ev, söylenmedik söz, dokunulmadık yürek bırakmayacağız” diyerek yola çıktığı çalışmalarına devam ediyor. ‘Siyasette Kadın Günleri’ adı altında başlattığı çalışma ile kadınların günlerine misafir olan MHP adayı Senem Kılıç, hem kendini tanıtıyor hem projelerini anlatıyor hem de kadınların sorunlarını dinliyor.

Bucalı kadınların daveti üzerine ilk ‘Siyasette Kadın Günleri’ne Buca İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Kulmaç ve yönetim kurulu ile birlikte katılan MHP İzmir adayı Kılıç, çayların ikram edildiği keyifli sohbette kadının aile ekonomisindeki öneminden, ülkenin getirildiği ekonomik çıkmaza; kadınların istihdamı ve ev ekonomisine katkı sağlayacak projelerinden gençlerin istihdamına pek çok konuyu konuştu. Kılıç, “Siz de gününüze davet edin tanışalım; kadına değen, aileye değen ve toplumu kucaklayan projelerimizi tartışalım. Sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaştığınız davetleriniz arasından yetişebildiğimize geleceğimize söz veriyorum” diye konuştu.

“Ekonominin dümeni kadınlar”

Kadının evin ekonomisini yönettiğine vurgu yapan Kılıç, “Aslında ekonominin dümeni kadınlardadır. Son 10 yılda yüzde 40, son 1 yılda yüzde 13 fakirleştik. Mutfak tüpü bugün 65-70 lira. Cumhurbaşkanının Merkez Bankasına, TÜSİAD’a kızmasıyla bir tüp parası kadar değer kaybetti paramız. Büyüyormuşuz gibi gösterilebiliriz ama fakirleşiyoruz. Açlık sınırındayız bu da çocuklarımız et yiyemiyor demektir. Bunlara dur demek her evin ekonomi bakanı olan siz kıymetli kadınlarımızın elinde” diye konuştu.

Dur demek için oylar MHP’ye

Ev ekonomisine katkı sağlayacak, sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yürütülecek projelerle kadınların dertlerine bir nebze de olsa çare olmak istediklerini belirten Senem Kılıç sözlerini şöyle tamamladı: “Çocuklarınızın geleceği için, ülkemizin geleceği için, yoksulluğa, yolsuzluğa, haksızlığa, hırsızlığa dur demek için gelin oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisi’ne verin” dedi.

senem kilic buca

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.