site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Senem Kılıç’tan sağduyu çağrısı

Senem Kılıç’tan sağduyu çağrısı
12.10.2015
A+
A-

senem kilic 2

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç Ankara’da yaşanan teör eylemini kınayarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlara ise acil şifalar diledi. MHP olarak terörün her türlüsüne en başından bu yana karşı olduklarını vurgulayan Kılıç, tüm vatandaşları sağduyuya çağırdı.

SABREDECEK TAKATİMİZ KALMADI

Başkent Ankara’da Türk milletinin terörün kanlı ve hain yüzüne bir kez daha maruz kaldığını söyleyen Kılıç, “Ülkemizin geleceği hiç olmadığı kadar tehlike altındadır. Hain eller tarafından ardı ardına yinelenen saldırılar ve sahnelenen hıyanet senaryoları milletimizin dayanışma ruhunu ve kardeşliğimizi hedef almaktadır. Ülkemizin kalbinde, Kurtuluş Savaşı destanımızın karargahı Başkent Ankara’nın göbeğinde bombalar patlatma cesaretini gösterenler kim olursa olsun bir an evvel ortaya çıkarılma ve hak ettikleri cezayı almalıdır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de vurguladığı gibi sabredecek takatimiz artık kalmamıştır. Devleti yönetenler taşıdıkları sorumluluğun bilincine varmalı milletin kendilerinden beklediği ciddiyeti göstermelidir. Yaşanan ölümler karşısında hükümet yetkilileri birbirini tutmayan beyanat vermek devletin azametini gösterecek yürekliliği, yıkılan milli güvenliği ayağa kaldıracak iradeyi derhal, gecikmeksizin sergilemelidir” ifadelerini kullandı.

HİÇ BİRİMİZİN CAN GÜVENLİĞİ YOK

Milliyetçi Hareket Partisi olarak büyükşehirlere yönelebilecek terör saldırıları hakkında defalarca uyarıda bulunduklarını hatırlatan Kılıç, “Ankara’daki son patlama tek kelimeyle bir yıkımdır. Canlı bombaların başkentimize kadar gelebilmesi, güvenlik ve istihbarat kurumlarının ise bundan habersiz kalmaları ise sorgulanması gereken ayrı bir sorumdur. Teröristler tüm Türkiye’ye her an her yerde canımıza kast edebilecek güce sahip olduklarını göstermiştir. Artık hiçbir vatandaşımızın can ve mal güvenliği kalmamıştır. AKP’nin terör örgütlerine verdiği taviz ve gösterdiği teslimiyet bize ölüm olarak dönmekte ve ülkemiz kanlı terör örgütleriyle kol kola yürütülen gayri milli politikanın bedelini ödemek zorunda bırakılmaktadır” diye konuştu.

AKAN KANDAN SORUMLULAR

Teöristler şehirlere tonlarca bomba yığarken görmezden gelen AKP memurlarının ve buna göz yuman AKP hükümetinin akan kanda sorumluluk payının olduğunu da aktaran Kılıç,şöyle devam etti: “20 Temmuzda Suruç’ta bedenlerine bomba saranlar, şimdi de aldıkları emirle Ankara’da sahneye çıkmışlardır. Ülkemiz göz göre göre bir bataklığa çekilmektedir. Yaşadığımız acılar anlatılamayacak kadar derindir. 2 seçim arasında yaşanan bu kanlı oyunun faillerini bulmak ve aydınlatmak AKP’nin kurduğu seçim hükümetinin vatana ve millete karşı namus borcudur”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.