site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç’tan Güzelbahçe’de Gövde Gösterisi

Senem Kılıç’tan Güzelbahçe’de Gövde Gösterisi
28.05.2015
A+
A-

senem kilic guzelbahce kurdele 2

MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç’ın, yine MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç ile beraber Güzelbahçe’de vatandaşların hizmetine sunduğu seçmen iletişim merkezinin açılışına partililer ve Güzelbahçeliler yoğun ilgi gösterdi.

Kılıç, daha fazla İzmirli’ye ulaşmak ve partisinin politikalarını anlatmak için Güzelbahçe’de seçmen iletişim merkezi (SİM) açtıklarını söyledi.

İlkini Buca’da faaliyete geçirdikleri seçmen iletişim merkezinin ikincisini MHP 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç ile birlikte Güzelbahçe’de açan Kılıç, İzmirliler’e MHP’yi daha iyi anlatabilmek ve saflarına bir kişiyi daha katabilmek adına var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

TBMM MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1’nci Bölge Milletvekili Adayı Oktay Vural ile MHP’li diğer milletvekili adaylarının da katıldığı açılışta özellikle MHP gençlik kolları üyelerinin yoğun tezahürat ve sevgi gösterileri dikkat çekti.

Seçmen iletişim merkezinin açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1’nci Bölge Milletvekili Adayı Oktay Vural, seçimde sandık güvenliğinin önemine dikkat çekerek, tüm partilileri ve vatandaşları sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.

1 MİLLETVEKİLİ KADERİMİZİ DEĞİŞTİRİR

Seçmen iletişim merkezinin ardından Güzelbahçelilerle ve partililerle kucaklaşan Kılıç, çıktığı bu yolda mümkün olduğunca fazla İzmirliye dokunmaya çalıştığını ve onların sorunlarını Meclis’e taşımayı amaçladığı vurguladı.

Şahsi olarak bir noktaya ulaşmak amacında olmadığını, vatandaşa dokunurken gerçekten onların sıkıntısını çözmeye çalışan bir vatan neferi gibi davrandığını söyleyen Senem Kılıç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugün gönül rahatlığıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini mahallelerde mikrofonlardan bangır bangır bağırıyoruz. Partimizin politikalarının arkasında duruyor ve İzmirlilere aktarıyoruz. Her geçen gün insanlar daha çok ilgi gösteriyor ve saflarımız kalabalıklaşıyor. Çünkü seçim beyannamemiz toplumsal onarım ile milli birlik ve beraberlik üzerine kurgulandı. Bir insan kazanmanın, bir sokak, bir sokağın bir mahalle, bir mahalle kazanmanın ise partimize bir milletvekili daha kazandıracağını ve 1 milletvekiliyle ülkemizin kaderini değiştireceğimize inanıyoruz. Bu yolda da durmadan, dinlemeden, uykusuz kalarak çalışmaya son gücüme kadar devam ediyorum”

senem kilic guzelbahce

senem kilic ve oktay vural

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.