site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Senem Kılıç’tan Gençlere Açık Forum

Senem Kılıç’tan Gençlere Açık Forum
27.04.2015
A+
A-

senem kilic 11

MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, yoğun programlarının arasında gençlere özel zaman ayırıyor, beklentilerini dinliyor.

Sosyal medyadan gençlerin davet ve görüşme taleplerini geri çevirmeyen Kılıç, Fikr-i Free Gençlik Organizasyonu’nun sosyal medya üzerinden davet ettiği etkinliğe katıldı.

Üniversitede okuyan gençlerin çocukları sevindirmek için yaptığı etkinlikten dolayı onları kutlayan Senem Kılıç, gençlerin neler istediklerini ve neler beklediklerini sordu.

‘İsteklerinizi savunacak kişilere oy verin’

Açık alanda mini bir foruma dönüşen toplantıda, “Gelecek kaygısı taşımamak istiyoruz, parasız eğitim istiyoruz, sosyal medyada, meydanlarda, sokaklarda fikrimizi özgür bir şekilde dile getirmek istiyoruz” diyen gençlere seslenen Kılıç, “Bu dönem sizin için bunları savunacak kişileri bulun ve sandığa gidip oy kullanın. Milletimizin de, demokrasimizin savunucusu sizlersiniz, bizler birer aracıyız. Sizin istekleriniz toplumun, işsizlik, yoksulluk, eğitim ve sağlık sıkıntısı gibi en temel sorunlarının çıkış noktasıdır. Bu yüzden sizin görüşlerinizi önemsiyor, MHP iktidarında gençlerimize gelecek kaygısı yaşatmayan bir ülke hazırlayacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

Parkta alkışlarla yanlarına çağırdılar

MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, başka bir programı sırasında ise Karabağlar Uğur Mumcu Parkı’nda vakit geçiren gençlerin alkışlarla çağırması üzerine koşarak yanlarına gitti. Buradaki gençlerle de uzun uzun sohbet eden Kılıç, “Gençlerin istihdamı için sizlere yardımı borç bildik, bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarında da gençlerin madde bağımlılığından, terörden uzak durmanız için, iş sahibi olmanız için hep mücadele ettim. Bu süreçte de her zaman yanınızdayım” ifadesini kullandı.

senem kilic 22

senem kilic 33

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.