site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Senem Kılıç’tan 50’nci Ev Ziyareti

Senem Kılıç’tan 50’nci Ev Ziyareti
28.04.2015
A+
A-

senemkilic-ev-ziyaretleri (3)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, ‘girilmedik ev bırakmayacağım’ diyerek çıktığı adaylık çalışmalarında 50 ev ziyareti yaparak kısa sürede rekor sayıya ulaştı.

Her ev toplantısında kadınlardan bir sonraki toplantı için 10’ar kişi getirmelerini isteyen Kılıç, böylelikle binlerce kadına ulaşmayı hedefliyor.

Gaziemir, Buca ve Karabağlar olmak üzere; bölgesindeki ilçelerde yaptığı ev ziyaretlerinde yüzlerce kadınla kucaklaşan MHP Adayı Kılıç, son olarak Güzelbahçe’de yoğun katılımın olduğu bir toplantı gerçekleştirdi.

Bin kadınla toplantı hedefliyor…

“Bir oy bir sandık, bir sandık bir ilçe, bir ilçe bir şehir, bir şehir bütün ülke” ifadesini kullanan MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, kartopu etkisiyle, ev toplantılarına katılımın arttığına dikkat çekerek, “Seçime yakın tarihlerde bin kadının katıldığı toplantılar yapmayı hedefliyorum” dedi.

Gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği ev toplantısında vatandaşlarla samimi bir diyalog kuran Kılıç, özetle şunları söyledi: “Sandığa gidip oy kullanın, sizi Meclis’te temsil etme kabiliyetine sahip kişileri seçin ki, seçtiğiniz milletvekilleri işsizlikten eğitime, yoksulluktan ilime tüm sorunlarınızı çözmek için çalışsın”

Kadınların ekonominin en temel taşları olduğunu sözlerine ekleyen Senem Kılıç, “Sizler mutfağınızın ekonomisinden, ülkenin ekonomisini anlayan vefakâr annelerimiz, ablalarımızsınız. Bir iktisat uzmanı olarak, derin ekonomiye gerek yok. Patatesin fiyatından gidişatı bugün anlayabiliyoruz. Milli değerlerimizi kaybetmeden, hırsızlık ve yolsuzluğa eyvallah demeden, onurluca yaşamayı en iyi sizler bilirsiniz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin her türlü değerimize sahip çıktığını ve çıkacağını unutmayın” diye konuştu.

senemkilic-ev-ziyaretleri (1)

senemkilic-ev-ziyaretleri (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.