site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Senem Kılıç, Romanların Sevincine Ortak Oldu

Senem Kılıç, Romanların Sevincine Ortak Oldu
11.04.2015
A+
A-

senemkiliclar-romanlarla (3)

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, ‘dokunulmadık yürek bırakmayacağım’ söylemini hayata geçiriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü Selçuk İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Görür ve partililerle birlikte Roman vatandaşların arasında geçirdi.

Aday adayıyken yaptığı Selçuk İlçe Teşkilatı ziyaretinde ilçenin sokaklarını da gezen Kılıç’a Roman vatandaşlardan davet gelmiş, Kılıç da davete katılacağına söz vermişti. Sözünü tutan Kılıç, Selçuk Belediyesi’nin düzenlediği şenlikte karanfil dağıttı, Roman havası oynadı.

‘Sevince de hüzne de ortak olacak yüreğimiz var’

Selçuk Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen şenliğe MHP’li teşkilat üyeleriyle birlikte giden Senem Kılıç, şenlik alanı girişinde davullarla karşılandı. Yüzlerce kırmızı karanfili tek tek tüm kadınlara dağıtan, Romanlar gününü kutlayan Kılıç’ı alanda bulunan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı karşıladı. Birlikte tavuk pilav yiyen ikili, bir süre sohbet etti. Müziğin başlamasıyla meydanı dolduran Roman vatandaşların davetiyle Roman havası oynayan Kılıç, Roman kadınlardan tam not aldı. Kılıç, “Selçuk sokaklarını gezerken tam üç kişiden davet geldi. Katılacağım diye söz verdim. Tüm programlarımı iptal edip geldim. Biz bu yola çıkarken çalınmadık kapı, söylenmedik söz, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız dedik. Artık sahadayız ve bu söylemimizi gerçekleştiriyoruz. Burada olma amacımız Romanların coşkusuna ortak olmak, onlarla birlikte bu güzel duyguları yaşamaktı. Çok şükür ki bizim her kesimin elini sıkacak cesaretimiz, onların sevincine, hüznüne ortak olacak yüreğimiz var” dedi.

‘Söylemlerimiz herkesi kucaklıyor’

Soğuk havaya rağmen yoğun ilginin olduğu şenlik alanından ayrılan Senem Kılıç, bir kahvede yanan sobada ısındı, çay içti. Kahvede okey oynayanların, sohbet edenlerin tek tek elini sıkan, hal hatır soran MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, burada yaptığı kısa konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm söylemlerinin herkesi kucaklayan bir yapıda olduğuna dikkat çekti. Senem Kılıç, şunları söyledi: “Dil, din, ırk, cinsiyet gözetmeksizin bu ülkenin birlik ve beraberliğini isteyen, toplumsal refah ve barıştan yana olan söylemlerimiz tüm kesimleri saracak ve bu seçimlerden yükselen parti olarak çıkacağız” dedi.

senemkiliclar-romanlarla (1)

senemkiliclar-romanlarla (2)

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Bence meclisin ikinci meral akşeneri geliyor vay vay 50 erkek millet vekiline bedel kendisini tanırım çok kez dinledim derler ya adamsın işte adam gibi kadın yolun açık bahtın güzel ALLAH yardımcın olsun kardeşim