site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç: Parlamenter Rejimin Asıl Sahibi Çocuklarımızdır

Senem Kılıç: Parlamenter Rejimin Asıl Sahibi Çocuklarımızdır
22.04.2015
A+
A-

senem kilic

MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir mesajla kutladı.

SENEM KILIÇ: “PARLAMENTER REJİMİN ASIL SAHİBİ ÇOCUKLARIMIZDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutladı.

Çocukların ulvi değerlerle ve sevgiyle büyütülmesinin önemini vurgulayan Kılıç, geleceğin büyükleri olan çocukların tam donanımlı bireyler olarak yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

“Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel gün, aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü ve parlamenter rejimin başladığı gündür” diyen MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç sözlerine şöyle devam etti:

“Büyük Önder Atatürk, 23 Nisanı çocuklara emanet ederek, aslında bu ülkenin geleceğini de onlara emanet etmiştir. Dolayısıyla ülkemizin demokratik düzeni, varlığı, parlamenter sistemin korunması çocuklarımıza emanet edilmiştir. Çocuklar bugünümüzdür, geleceğimizdir, varlığımızdır. Bir ülkenin sevgiyle büyütülen, öz bilinci, öz saygınlığı yüksek, birbirine saygıda belli bir yere gelebilen bireylerle güçleneceğini unutmamak gerekir. Birlik ve beraberlik istiyorsak, bunun temelinde mutlaka sevginin yattığını bilmeliyiz. O yüzden çocuklar bizim geleceğimiz ve çocukları sevgi dolu yetiştirmeliyiz. Çocuklarımızı geleceğimizin bir parçası olarak görüp gerekli yatırımı bugünden yapmalı; eğitim, sağlık, sosyal, kültürel konularda, bilim, bilişim konularında onları yetiştirmeliyiz” dedi.

senem kilic 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.