site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç: Herkes hayır dese de, biz evet diyoruz

Senem Kılıç: Herkes hayır dese de, biz evet diyoruz
19.10.2015
A+
A-

senem kilic 3

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç seçim çalışmalarına Urla ve Seferihisar’da devam etti.

Urla ve Seferihisar’da vatandaşların sorularını yanıtlayarak partisinin beyannamesi üzerine bilgi veren Senem Kılıç, parti olarak ilkeli bir duruş gösterdikleri için diğer partilerin kara propagandalarına maruz kaldıklarını ifade etti. Hiçbir zaman milleti kandırarak oy toplama gibi bir niyete bürünmediklerinin altını çizen Kılıç, “Biz ilkelerimizden taviz vermediğimiz için bizi her şeye hayır demekle suçluyorlar. Oysa bizim tek yaptığımız milletin ve memleketin değerlerinden taviz vermemek. Ne onlar? Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak, hırsızlığa, yolsuzluğa göz yummamak ve hukukun üstünlüğünü savunmak. Ancak bu ülkeyi yönetmek için yarıştığımız Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi ne bu ülkenin bölünmez bütünlüğü ne de hukukun üstünlüğünü savunamadıkları için bizi suçlamayı tercih ediyor” dedi.

ONURLU VE İTİBARLI BİR TÜRKİYE

“Biz bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne, hukukun üstünlüğüne, alın teriyle kazanmaya, yolsuzluğa ve hırsızlığa bulaşmışların yargılanmasına evet diyoruz” ifadelerini kullanan Kılıç, “Biz tüm bunlara evet derken diğerlerinin bizimle nerede ve hangi konuda uzlaşamadığı önemli bir soru işaretidir. Adı yolsuzlukla kirlenmiş bir siyasi partiye aklanmaya hazır mısınız diye sorduğumuzda aldığımız cevap hayırdır. Çözülme sürecini durdurun, vatanın bölünmez bütünlüğüne hep beraber sahip çıkalım dediğimiz de aldığımız cevap yine hayırdır. Biz bunu bir kere değil, bin kere daha söylemeye hazırız. Biz Misakı Milli sınırları içinde ülkemizin üniter yapısına, milletin hakkını hukukunu gözetmekle yükümlü olan politikacıların adının yolsuzluklara ve hırsızlıklara karışmamasına, adalet önünde herkesin eşit olmasına; işçinin, köylünün, esnafın alın terini hakkıyla kazanmasına, dış politikada onurlu ve itibarlı bir Türkiye’ye evet diyoruz. Başka partiler buna hayır dese de biz sonuna kadar evet demeye devam edeceğiz. Biz yarın evlatlarımız dönüp baktığında namuslu ve onurlu bir Milliyetçi Hareket Partisi göreceklerini biliyoruz” diye konuştu.

BİZ DEĞİL ONLAR KABUL ETMEDİ

Partilerinin koalisyona katılmamasıyla ilgili gelen eleştirileri de yanıtlayan Kılıç, koalisyon kurmayacaklarını söylemediklerini belirtti. Parti olarak ilk önce en çok oyu almış iki partinin koalisyon kurma çalışmalarını beklediklerini hatırlatan Kılıç, “Adalet ve Kalkınma Partisi zaten koalisyon kurma gibi bir niyet için asla girmedi. Vakti uzatarak hükümet kurulamamasının suçunu başka partilere yıkma peşinde koştu. CHP ile birlikte bir aydan fazla bir süre görüştüler. Peki, sonunda ne oldu? Kocaman bir hiç. 1 ay boyunca görüşen iki partinin lideri bile ancak 28’inci gün birbirlerine koşullarını sıraladılar. Böyle bir komedi olabilir mi? Üstelik bizim de bu orta oyununa katılmamızı beklediler. Kusura bakmasınlar ama devlet yönetmek, Twitter’da birbirini suçlamaktan ciddidir. Biz ona rağmen şartlarımızı belirttik, kabul etmediler. Şartlarımızı da saydım. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne bile sahip çıkamayan bir partiyle hangi koşullarda nasıl bir koalisyon kurulabilirdi?” diye sordu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.