site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç: Halkın İradesi Sandığa Yansıyacak

Senem Kılıç: Halkın İradesi Sandığa Yansıyacak
05.06.2015
A+
A-

senemkilic-mhp-adayi

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç seçime girecek tüm partilere başarılar dileyerek, güven ve huzur ortamında bir seçim günü geçmesi dileğinde bulundu. Adaylık yoluna çıktığı ilk günden bu yana vatandaşlara partisini ve kendisini en iyi şekilde anlatmaya çalıştığını ifade eden Kılıç, çalışmalarının karşılığını 8 Haziran sabahı alacaklarına inandığını belirtti. Kendisine çalışmalarında yardım eden ve sonuna kadar desteklerini esirgemeyen ailesi ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Kılıç “Yarın tüm Türkiye’de vatandaşlarımız sandık başına giderek önümüzdeki 4 yıl ülkemizi yönetecek kadroları belirleyecek .Halkın iradesi sandığa yansıyacak. Türk milletine doğruyu seçecekleri konusunda güvenim tam. Çok çalıştık. Bu konuda yeri geldi ailemizi, çocuklarımızı, dostlarımızı ihmal ettik. Mümkün olduğunca fazla insana ulaşarak gönüllerini kazanmak için uğraştık. Bu yolda kalbini kırdıklarımız olduysa af dileriz. Ancak gördük ki insanlarımız da bizi sevdi. Bize büyük ilgi gösterdiler. Uzattığımız eli geri çevirmediler. Şimdi sıra bu çalışmalarımızın karşılığını almakta. Ektiğimizi hasat etme vakti geldi” dedi.

SANDIK ÇAĞRISI

Seçimde sandık güvenliğine de dikkat çeken Kılıç “Seçimden sonra acaba dememek için, tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya çağırıyoruz. Seçimlere asla ve asla şaibe bulaşmamalı. Demokrasimizin doğru işlemesi ve insanların çıkan sonuca güvenmesi için bu şart. Biz MHP olarak ekiplerimizi kurduk ve sandıklarımıza sahip çıkacağız. Diğer partilerin de bu şekilde davranacaklarına güveniyoruz. Yurttaşlarımızı da bu yönde duyarlı olmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki demokraside her sandık bir Çanakkale’dir” diye konuştu.

BİZE GÜVENİN

MHP kadrolarının ülkeyi yönetmek adına diğer tüm parti kadrolarına göre daha hazır ve donanımlı olduğunu da belirten Kılıç şunları söyledi: “Türk milleti iyi eğitimli, donanımlı ve genç kadrolarımızı gördü, tanıdı. Kafalarında bir soru işareti bırakmayacak şekilde kendimizi ifade etmek için çaba verdik. Takdir artık onlarda. Ben son kez bize güvenmelerini ve oylarını bizden yana kullanmalarını istiyorum” dedi.

senem_kilic1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.