site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç: En Büyük Aşkımız Vatanımız

Senem Kılıç: En Büyük Aşkımız Vatanımız
07.10.2015
A+
A-

senem kilic kafes filmi

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Bölge 2. Sıra Adayı Senem Kılıç Konak İlçe Başkanlığı ve çok sayıda partili ile Kafes filmini izledi. Film boyunca diğer partililer gibi sık sık duygulanan Kılıç, Kafes filminin Türkiye’nin bir dönemine ışık tutan çok önemli bir film olduğunu vurgulayarak filmin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

1980 darbesi öncesinde ve esnasında yaşananların ülkücü gözüyle bugüne dek hiç sinema perdesine aktarılmadığını ve Kafes’in sadece bu özelliğiyle bile Türk sinema tarihinde çok önemli bir konuma oturduğunu söyleyen Senem Kılıç “1980 darbesi bugüne kadar çok defa anlatılmış, değişik kesimlerce işlenmişti ancak darbenin en büyük mağduru ülkücü hareket tarafından seyirciye aktarılmamıştı. Bir ülkücü olarak büyüklerimizin, kendimize örnek aldığımız isimlerin o günlerde çektikleri çileleri izlemek beni derinden etkiledi. Yaşadıkları zorluklara, gördüklere işkencelere rağmen davalarından dönmediklerini ülkücü hareketin içinde bulunan bizler biliyorduk ancak Kafes sayesinde tüm gençlerimiz de daha yakıcı bir şekilde görmüş oldu. Davamızın tarihini anlatan yeni filmlerin çekilmesi ülkücü hareketin tüm fertleri gibi benim de isteğim. Bu yolda da sanatçı kardeşlerimize büyük rol düşüyor” diye konuştu.

“VATAN OLMADAN GELECEK OLMAZ”

Ülkücü harekete gönül verenleri davaları uğruna büyük zorluklara göğüs gerdiğini, hatta çok sayıda ülükücünün bu yolda şehit olma uğruna davasında vazgeçmediğini ifade eden Kılıç, “Ülkücü hareket ülkemizin en köklü, en ulu davasına yıllardır sahip çıkmanın gururunu yaşamaktadır. 1980 öncesinde büyüklerimiz nasıl vatanımıza sahip çıkmış ve bu uğurda mahpus olmayı, şehit düşmeyi göze almışsa, biz de bugün vatanımıza sonuna kadar sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz. Mehmet Sipahi’nin de dediği gibi ‘Vatan olmadan gelecek olmaz, vatan olmadan aşk olmaz’ diyoruz. Bizim en büyük aşkımız da vatanımız. Bizim davamız memleket davası, Allah davası ve bu vatan nasıl büyüklerimizden emanet kaldıysa bizden de evlatlarımıza miras kalacak” dedi.

EN BÜYÜK TEMİNAT ÜLKÜCÜ HAREKET

1980 öncesinde vatanı bölmek için oynanan oyunların başka bir kalıba sokularak yeniden oynandığını ve Türkiye’nin geleceğinin tehdit edildiğini de sözlerine ekleyen Senem Kılıç, ülkücü harekete gönül veren milliyetçiler olduğu sürece kimsenin bunu başaramayacağını dile getirdi. Kılıç, ülkücü hareketin Türkiye’de barışın ve kardeşliğin en büyük teminatını olduğunu da sözlerine ekledi.

senem kilic kafes 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.