site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç, Bahçe toplantısında Güzelbahçeliler’e seslendi‏

Senem Kılıç, Bahçe toplantısında Güzelbahçeliler’e seslendi‏
15.05.2015
A+
A-

senem kilic 1

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Bahçe toplantısında Güzelbahçeliler’e seslendi.

‘Siyasette kadın günleri’ başlığıyla gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören ev ziyaretleriyle binlerce kadına ulaşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç, bu kez bahçe toplantısında farklı görüşlerden onlarca kişiyle buluştu.

Mini bir miting havasında geçen toplantıda onlarca kişiye seslenen Kılıç, “Bu kez değerlerinize sahip çıkın ve gelin MHP’ye oy verin” diye seslendi.

İzmir 1’inci Bölge adayları Selahattin Şahin, Halit Dalgıç ve Naci Düz’ün de katıldığı ev toplantısında adaylar kendilerini tanıttı, “Son seçimi görmemek için, geleceğiniz, çocuklarınız için, ülkenin bütünlüğü, bekası için oyunuzu kullanın” ifadelerini kullandı.

‘Gümbür gümbür iktidara yürüyoruz’

Güzelbahçe Yelki mevkiindeki sitelerde ev sahibi Nur Alpat’ın daveti ve Güzelbahçe İlçe Başkanı Kamil Cesur’un da katılımıyla yaklaşık 60 kişilik bir grubun ağırlandığı toplantıda konuşan Kılıç, “Biz 60 gündür alanlardayız. Milletimizin, en çok ülkenin bölünmesi endişesini taşıdığını görüyoruz. Vatanın birliği, ülkemizin geleceği, ülkümüzün devamı, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti, çocuklarımızın yarınları, aziz şehitlerimizin ruhları, bayrağımız için buna izin vermeyeceğimizi her yerde dillendiriyoruz. Sizlerin de son seçimimiz olmasın diyorsanız bu kez değerlere sahip çıkan Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermenizi istiyoruz” diye konuştu.

“Boğazından tek kuruş haram lokma geçmeyen, alnının teriyle kazanan bizlerin, sizlerin, sokaktaki vatandaşın ne günahı var ki birilerinin çalarak, çırparak zenginleştiği bu güzel ülkemde her gün yeni bir vergi ile üzerine biniliyor” diyen Senem kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Üniversiteyi okuyan gençlerimiz işsiz, çaresiz, gemiciklerini yüzdüremiyor. Ekonomik çıkmazın çaresi biziz. Beyannamemizde kaynakların nasıl temin edileceğini kalem kalem açıkladık. Sanayicimize, esnafımıza, çiftçimize, işçimize, memurumuza, öğrencimize, ev kadınımıza yani tüm kesimlere dokunan, sorun çözme odaklı sözümüz var. Lütfen açın okuyun, inceleyin. Genç, eğitimli, vizyonu yüksek, yenilikçi kadrolarımızla gümbür gümbür iktidara yürüyoruz. Sizlerin de bu yürüyüşe eşlik etmenizi istiyoruz” dedi.

senem kilic 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.