site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sema Yeşilçimen Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti

Sema Yeşilçimen Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti
12.11.2018
A+
A-

AK Parti Selçuk İlçe eski Başkanı ve AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilçimen, Selçuk Belediye Başkan aday adayı olmak için il yönetiminde ki görevinden istifa etme kararı aldı. Yeşilçimen, “Aday olarak gösterilmem ve seçilmem durumunda Selçuk’u ortak akılla ve Selçuklularla birlikte yönetme sözü veriyorum. Ortak akılla Selçuk’un nasıl yönetileceğini, nasıl çağdaş bir kent yapacağımızı herkese göstereceğiz. Selçuk örnek bir ilçe olacak” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile görüşerek aday adaylığı müracaatı için istifa etme kararını paylaşan ve onay alan deneyimli kadın siyasetçi Sema Yeşilçimen, yarın istifasını verdikten sonra 13.00’te AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı müracaatını yapacak.

AK Partili mevcut başkan Zeynel Bakıcı ile birlikte, aday adaylığı için başkanlık görevinden istifa eden Osman Başterzi ile Selçuk eski Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın da yer aldığı başkan adaylığı yarışına katılan Sema Yeşilçimen, 20 yıllık belediyecilik deneyimi ile siyaset deneyimini başkanlık görevinde değerlendirmek amacıyla yola çıktığını söyledi.

ORTAK AKILLA YÖNETME SÖZÜ

Başkan adayı olarak gösterilmesi durumunda Selçuk’u ortak akılla ve Selçukluların talep ve önerileri doğrultusunda yönetme sözü veren Sema Yeşilçimen, kimseyi ötelemeden, ötekileştirmeden şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğini de söyledi. Yeşilçimen, şöyle konuştu:

“Ben doğma büyüme Selçukluyum. 20 yıllık belediyecilik deneyimim var. Çok başarılı işlere imza attık. İyi bir belediyeciyim. Bu konuda mütevazi davranmayacağım. Yıllardır da siyasetin içindeyim. Selçuklu beni iyi tanır. tanır. Selçuk’a ne kadar katkı sağlayabileceğimi, partili partisiz herkese nasıl el uzattığımı, sürekli sahada olduğumu tüm hemşehrilerim biliyor. Aday olarak gösterilmem ve seçilmem durumunda Selçuk’u ortak akılla ve Selçuklularla birlikte yönetme sözü veriyorum. Ortak akılla Selçuk’un nasıl yönetileceğini, nasıl çağdaş bir kent yapacağımızı herkese göstereceğiz. Selçuk örnek bir ilçe olacak. Selçuk’a devlet tarafından getirilen tüm yatırımları ve belediyeye verilen desteği şu ana kadar an ben an, Ankara ve İzmir bazında tüm vekillerimizle beraber takip ettim. Büyük emekler sarf ettik. Yarım kalan işler var. Hükümetimizle birlikte bunları tamamlamak istiyoruz. Var gücümle çalışacağım. Hiçbir arkadaşımı ötelemeyeceğim, hep birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

Ak Parti ilçe başkanlığında gerçekleştirilen törende konuşan İlçe Başkanı Halil Düztaş ise şunları söyledi; “Güzel bir süreç yaşıyoruz. Tüm aday adaylarımız için hayırlı olsun. Şu ana kadar 3 aday adayımızın müracaatını kabul ettik. Sürecin sonunda kim aday olursa olsun, ilçemiz, ülkemiz ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.