site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selender’in Prensesi Şimdi Çok Daha Mutlu

Selender’in Prensesi Şimdi Çok Daha Mutlu
26.06.2013
A+
A-

gulsah-akgulum

Kısa adı SELENDER olan Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği’nin ilçede hak ettiği yere gelmesini sağlamak için çaba sarf edenlerden biri olan, dernek yönetimine de enerji kaynağı olan Gülşah Akgülüm artık çok daha mutlu.

Gülşah Akgülüm, geçtiğimiz günlerde SELENDER başkanı Mehmet Durmuş ile birlikte İzmir Rotary Kulubü’nün Pine Bay Holiday Resort Otel’de düzenlediği “Engelli Kadınlarımız Nerede?” projesi için toplantıya katılmıştı. Akgülüm, burada tanıştığı İnsan Kaynakları Müdürü Elif Güven’le bir süre sohbet etti. Elif hanım toplantı bitiminde  “Gülşah, artık bizim takım arkadaşımız” ifadesi üzerine dernekle iletişime geçildi. Dernek yönetim kurulundan Firdevs Gündoğdu’nun yardımıyla resmi başvuru işlemlerini tamamlayarak Salı günü adı geçen otelde işe başladı.

SELENDER başkanı Mehmet Durmuş da “Gülşah bizim örnek göstereceğimiz bir kardeşimiz. Elif hanımın yaklaşımı Gülşah’ı çok mutlu etti. Kendisinin SEGEM’in oluşumunda da büyük katkıları olmuştu. Elif hanıma ve eğitim şefi Sinem Öztürk hanıma gerek ilçemize gerekse engelli kardeşlerimize gösterdikleri bu yaklaşım nedeniyle derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum.

Bu davranış umarım yasal zorunlulukları olduğu halde ilçemiz sınırları içerisinde bulunan anlı şanlı otellerimize ve Aqua parklarımıza da örnek olur. Torbalı İş-Kur kaydıyla ilçemiz sınırları içerisinde bulunan ve 4857 sayılı İş Kanununun 30.maddesine göre işverenler 50 veya daha fazla işçi çalıştırdıkları işyerlerinde yasa gereği engelli çalıştırma zorunluluğunda olan birçok büyük işletmelerin engelli kardeşlerimizin yapmış olduğu müracaatlara maalesef çeşitli bahanelerle duyarsız kaldıkları görülmekte. Bu durumda olan arkadaşlarımızın derneğimize müracaat ederek gerekli yasal yazışmalarının yapılmasında da yardımcı olmaktayız” dedi.

selender-gulsahakgulum

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Selçuk’ ta orayı burayı sevenler derneklerinin ve daha çok elit kesimin üye olduğu ve selçuk için pek bir işe yaramayan dernekleri gördükten sonra en aktif çalışan ve kuruluş amacını layıkıyla yerine getiren bu derneğimizi başta başkan mehmet bey olmak üzere tüm gönül verenleri kutlarız. Arkadaşımıza iş yaşamında başarılar dileriz.

  2. İrfan YILDIZ dedi ki:

    Gülşah, güzel kızım,tebrik ediyorum.Senin engelleri,o müthiş öz güveninle nasıl aştığını izleyen biri olarak gurur duydum seninle,hayırlı uğurlu olsun…