site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

SELENDER’den Duyuru

SELENDER’den Duyuru
27.10.2018
A+
A-

Kısa adı SELENDER olan Selçuk Engellileri Destekleme Dernek yönetimi Agora Çarşısındaki yeni dernek adreslerinde bir araya gelerek faaliyetleri ve yaklaşan DERNEK seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Dernek Başkanı Esat Küçükzeybek, SELENDER’in Ekim ayı sonuna kadar başvurularının yapılması kaydıyla Selçuk’ta ikamet eden engelli ailelerine ve duyarlı Selçuklu vatandaşlara yönelik bir çalışma içerisinde olacaklarını bildirdi.

SELENDER Yönetimi Selçuk ilçesinde ikamet eden engelli bireylere yönelik sağlık raporlarının uygunluğu çerçevesinde sanatsal ve sportif faaliyetlere yöneltilmesi için çağrıda bulundu. Aralık ayında yapacakları genel kurul içinde Selçuklu duyarlı vatandaşların derneklerinde aktif görev almalarını isteyen başkan KÜÇÜKZEYBEK, yerel seçimlerde partilerinden aday olacaklar içinde dikkat çekici bir açıklama yaptı: “ Kağıt üzerinde kalmamak kaydıyla, uygulamaya geçmek üzere mutlaka engelli bireylerin yararlanabileceği projeleriniz olsun ” dedi.

SANAT VE SPORLA UĞRAŞACAK ENGELLİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Yapılan toplantıyla ilgili bilgi veren SELENDER Başkanı Esat KÜÇÜKZEYBEK; Yeni dernek binamızda olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız sanatla ve sporla ilgilenmek isteyen engelli bireylerin bu yaşam haklarını kullanabilmeleri için bizler de onlara yardımcı olacağız. Gerek sanatsal ve gerekse sportif faaliyetlerini yerine getirebilmeleri için ilçemizdeki kamu kurumlarıyla ve alanında yetkinlik belgesi bulunan spor kulüplerimizden yardım alacağız. İnanıyoruz ki onlarda engelli kardeşlerimizin her türlü etkinliklerden yararlanması için gereken lojistik ve ekonomik kolaylıkları yapacaklardır. “ diye konuştu.

BİRLİKTE OLURSAK DAHA GÜÇLÜ OLURUZ

Kendi derneklerinin de Aralık ayı içerisinde genel kurullarını yapacaklarını hatırlatan KÜÇÜZEYBEK; “ Vaktini ayırabilecek gönüllü Selçuklu vatandaşlarımızı da derneğimizde görmek isteriz. Derneğimize yalnızca engelliler üye olmuyor. Aktif olabilecek herkesi birlikte güzel işler yapmaya bekliyoruz. Eğer birlikte olursak daha güçlü oluruz” dedi.

SÖZLER KAĞIT ÜZERİNDE KALMASIN
Yerel seçimler için partilerinden aday olacak tüm adaylara da eşit mesafede olacaklarını vurgulayan KÜÇÜKZEYBEK; “ Yerel seçimler öncesi adaylaradan güzel sözler duyuyoruz. Ancak onlardan bir ricamız var; Kağıt üzerinde kalmamak kaydıyla, uygulamaya geçmek üzere mutlaka engelli bireylerin yararlanabileceği projeleri olsun. Bu pojeler için de bizlerle temasa geçmelerini istiyoruz” dedi.

Başvurular için telefon numarası: 0 542 238 19 28 – 0 532 326 41 30

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.