site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selender, Mavi Kapakları Toplama Merkezine Gönderdi

Selender, Mavi Kapakları Toplama Merkezine Gönderdi
05.01.2014
A+
A-

mav¦- kapaklar gonderildi-horz

Konuyla ilgili açıklama yapan Engellileri Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Durmuş “Derneğimize getirilen mavi kapakları çuvallara koyarak ‘mavi kapak, mavi sevgi’ kampanyasını yürüten Konak Belediyesine iletilmek üzere en yakın toplama merkezine (Kuşadası) gönderdik” dedi.

Sosyal sorumluluk adına ilçe halkının toplamış olduğu kapaklar hem çevre duyarlılığı hem de bir düzen içerisinde yürütülmesi için Selçuk Belediyesi’ne bu konuda bir öneride bulunduklarını belirten Durmuş,”Yönetim Kurulu arkadaşımız Firdevs Gündoğdu, bir örneği derneğimiz tarafından yapılan ‘mavi kapak toplama kutusu’nu Selçuk Belediyesine götürdü. Yetkililer bizlere bu örnek kutunun kendilerince de beğenildiğini bildirdiler. Belediyemiz şayet uygun görürse istediği noktalara tıpkı ‘bayat ekmek toplama kutuları’ gibi bu kutuları da ilçenin uygun bulduğu noktalara yerleştirebilir. Düzenlediği çeşitli kampanyalarla (katı atık, yağ v.b.) ilçe halkının ilgisini çeken belediyemiz, kim bilir belki de kendi bünyesinde böyle bir kampanyayı da yürütebilir Bizler de bundan ayrıca memnun oluruz” dedi.

Durmuş, derneğin mavi kapak toplanma işlemini tamamladıklarını belirterek,”sosyal sorumluluk adına kapak toplamayan Selçuk halkına da özellikle teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.