site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’un Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Selçuk’un Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı
24.07.2012
A+
A-

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Fatih Çankaya görevine başladı.

Yeni Emniyet Müdürünün Selçuk halkına Mesajı

Selçuk’taki internet sitesi ve gazete muhabirlerinin ziyaret ettiği Çankaya; Daha güvenli bir Selçuk için halkın yanında olacağız diyerek, cep telefonu numarasını basın yoluyla paylaştı.

İsteyen herkesin cep telefonundan kolaylıkla kendisine ulaşabileceğini söyleyen yeni emniyet müdürü Çankaya, Selçuk İlçesini daha önceden defalarca ziyaret ettiğini ve tayinin Selçuk’a çıkmasından ve burada görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Selçuk’ta huzurun temin edilmesi açısından gerekli olan çalışmaları ekip arkadaşlarıyla birlikte temin edeceklerini emniyet açısından da sorunu olan vatandaşların kendisine ulaşmalarını istedi.

Fatih Çankaya; Biz halkın üstünde değil, halkın yanındayız ve de halkın destekçisiyiz. Ben eşim ve çocuklarım bu ilçede yaşayacaksam Selçuk’un güvenliği benim için çok önemlidir. Bu yüzden bana ulaşmak isteyen vatandaşlar her daim açık olan 0 505 5085560 no lu telefonumdan bana ulaşabilirler dedi.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    güzel ilçemiz selçuka hoşgeldiniz insallah esrarcılar hapçılar okullara kadar giren uyuşturucu ile mücadele göstererek selçuklu gençlerimizin kurtulmasına vesile olursunuz.
    ne yazık ki selçukta ortalık torbacı tabir edilen kişilerden kaynıyor sayın müdürüm

  2. Anonim dedi ki:

    İlçemize hoşgeldiniz.Görevinizde başarılar dileriz.
    torbacıların,yol kesenlerın,haraç isteyenlerın ,turıstı rahatsız edenlerın,vs vs vs saymakla bıtmez,kol gezdıgı şirin ilçemizde emnıyet sadece yol kenarına park eden araçlara ceza kesmekten ıbaret olmadıgını ınancına sahıp bır emnıyet muduru oldugunuzu temennı edıyorum.
    Artık emnıyet mensuplarını her olaya anında mudahale ederken ve sokaklarda devrıye gezerken gormek ıstıyoruz.SIze tavsıyem gecelerı gecelerı tek basınıza cıkın gezın.

  3. Anonim dedi ki:

    İlçemize hoş geldiniz sayın müdüüm.Yeni görevinizde başarılar dileriz. Bizler Atatürk Bulvarı esnafıyız ve yıllardır park yapılmaz levhası olduğu halde( St John yokuşu kavşağından Kuşadasına dönen yol ayrımına kadar ) cadde üzerine park edilmektedir ve dışarıdan gelen turiste 5 dk da olsa duracak yer kalmamaktadır.Hiç değilse flaşörlerle 5 dk süreli park uygulaması başlatılabilir.. Saygılar…..

  4. güzin ve tuğrul ülgen dedi ki:

    Sayın emniyet müdürümüz ilçemize hoş geldiniz Selçuk da huzurlu bir çalışma ortamınız olması dileği ile ….

  5. Kadir Bey dedi ki:

    Hoşgeldiniz İlçemize Müdür bey ama işiniz çok zor şimdidem moral bozmak istemem ama zor bir yere atanmışsınız burda başarılı olaurmusunz desek bence çok zor Allah sizin ve diğer güvenlik memur beylerin yardımcınız olsun.Saygılar…

  6. TALİYE SARICA dedi ki:

    SAYIN FATİH BEY İLÇEMİZE HOŞ GELMİŞ ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN ADANA EMNİYET MÜDÜRÜ GİBİ PERSOLENİ DEVRE DIŞI EDİPDE SİYASİLERE YÜZ VERMEZ İNŞALLAH HALKLA İÇ İÇE ÇALIŞIRSA SELÇUKDA ÇÖZÜLMESİ GEREKEN UYUŞDURUCU TİNERCİ KAÇAKCILAR HIRSIZLAR DOLANDIRICILAR TEZ YAKALANIR İNŞALLAH KENDİSİDE BİZLERDEN MEMNUN AYRILIR

  7. Ahmet GÜLEN dedi ki:

    19 yıl önce atanmış olduğumve hizmette bulunduğum, bu ilçenin emniyet teşkilatından emekli oldum şirin bir ilçe olduğundan ben ve çocuklarım hayatın kalan kısmını burada geçirmek için kalmaya karar verdik,bu şirin ilçemizin saygın halkı,turistik coğrafyası,dünyanın yedinci harikası olan ARTEMİS’in bulunduğu bir yerde görev yapmanın zor olmadığı,başladığım tarihten bu yana 7 den 70’e herkes ile bir baba,bir kardeş bir ağabey gibi selamlaşabildiğim,bu güzide ilçenin sizlere hayırlı olmasını ,görev hayatınızdaki başarılarınızın devamını dilerim,sizin başarınız bizleri yüceltecektir.(EMEKLİ)

  8. efesli dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun. garaj önünde de ki kaldırımda halkı rahatsız eden şarhoşları ordan kaldırınız BAŞARILAR…

  9. murat ünsal dedi ki:

    Vatandaşla iç içe olan bir müdürün selcuk’a gelmesinden selcuklu lar biraz şanslı Sayın müdürüm görev yaptıgınız il ve ilcelerde yıllar gecsede herzaman anıldıgınızı ve kapılarının size herzaman acık oldugunu her yerde söylerler cok kısa zamanda selcuk ilcesi huzurlu günlere döneceginden eminim her yerde oldugu gibi buradada huzuru kısa zamanda temin edeceginizden şimdiden başarılarınızı kutlarım saygılarımla

  10. Engin.. dedi ki:

    Sayın Müdürüm hoşgeldiniz.Hayırlı olsun ne olursun.Müdrüm şu parklardaki it ve kopuğu topla.Saat 21:00’dan sonra parklarda oturulmuyor.Ne kadar içici varsa burada.Ne hikmetse şimdiye kadar hiç kimse bu konuda arpa boyu yol almadı her geçen gün yenileri ilave oluyor bu gruba.

  11. Bendeniz Sülo... dedi ki:

    Müdürüm Hoşgeldin.Selçuk güzel bir yer ama dedikodusu çok.Umuyorum halkın müdürü olursunuz.Bağzıları gibi Selçukta parasından güç alanların değil burada çok işiniz var.Uçucu madde kullanıcılar çok arttı şimdiye kadar bu işlere önem verilmedi bu hale geldi.Sizden ricamız çocuklarımızı bunlardan uzak tutmanız..

  12. Kısmet.... dedi ki:

    Selçuğa yeni gelen ekibe hoşgeldiniz.Selçuk dünyanın en güzel yeri kendine has sıkıntıları var umuyorum birlik ve beraberlik içersinde bunlar hallolacak.Müdürüm ilçede bazı yerlerde bazı kişiler gizli saklı kumar oynatıyor spor camiasına bunlar yakışıyormu?Ayrıca yine ilçede gruplar halinde gençler bir şeyler yeyip içiyorlar lütfen müdürüm bunlara göz açtırmayın..