site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’un mahallelerinde yol çalışmaları devam ediyor

Selçuk’un mahallelerinde yol çalışmaları devam ediyor
21.08.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı İzmir Valiliği’ne bağlı YİKOB ile mahalleye dönüşen köylerde yol çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerde gerçekleşen kilit taş döşemesi, sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bakıcı; “İzmir Valiliği’ne bağlı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi’ne tüm vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kurumlararası işbirliğine her zaman önem veren Başkan Bakıcı son olarak Zeytinköy Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını incelemek üzere Zeytinköy Mahallesi’ne gitti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bakıcı Selçuk’un mahalleleri ve kent merkezinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda İzmir Valiliği’nden destek aldıklarını belirten Başkan Bakıcı; “İzmir Valiliği’ne bağlı Yatırım İzleme Koordinasyon Birimi aracılığıyla Selçuk’ta sıcak asfalt, kilit taş döşemeleri, sathi kaplama çalışmaları devam etmektedir. Hem kent merkezinde kilit taş döşemeleri hem de mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde yolların genişletilmesiyle ilgili çalışmalar yapılmaktadır. Abuhayat Mevkii, Acarlar Mahallesi’nin karşı tarafında olan bir asfaltlama çalışmalarında incelemelerde bulunduk. Bir de Pamucak Bölgesi’nde sıcak asfaltlama işi yaptık. Bugün de Zeytinköy Mahallesi’nde sıcak asfaltlama işi bugün itibariyle başlamış bulunuyor. Gerçekten Zeytinköylüler böyle bir çalışmayı uzun zamandır bekliyordu. Zeytinköy ile Selçuk arasındaki 13 km’lik yolunun genişletilmesi ve sıcak asfalt yapılması ile ilgili çalışmamız devam ediyor. Biz bu yolda İzmir Valiliği’nin desteğiyle şu anda sıcak asfaltlama çalışması yapıyoruz. Yapılan tüm çalışmaların hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Gerek kent merkezinde, gerekse köylerimizde yapılan tüm çalışmalar için İzmir Valiliği’ne vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.