site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’un Gururu Oldu

Selçuk’un Gururu Oldu
09.08.2015
A+
A-

tuggeneral-veli-turan-selcuk

Yüksek Askeri Şura kararının ardından Genelkurmay’daki yeni komuta kademesi belli oldu. Yeni Komuta kademesinin belli olması ile birlikte Selçuk İlçesi büyük bir gurur yaşadı. Selçuklu Jandarma Kurmay Albay Veli Turan Tuğgeneralliğe yükselerek paşa oldu.

TSK’DA SELÇUKLU BİR PAŞA

TSK’nın yeni komuta kademesini Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın açıkladı.

Yeni komuta kademesinin açıklanması ile birlikte Selçuk’un sevilen ailelerinden Rahmetli Durmuş Turan’ın (Onbaşı) oğlu, Rahmetli Mehmet Turan’ın (Onbaşı) kardeşi olan Jandarma Genel Komutanlığı Dış İlişkiler ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Jandarma Kurmay Albay Veli Turan Tuğgeneralliğe yükseldi.

1968 Doğumlu olan Tuğgeneral Veli Turan evli ve 2 çocuk babası.

Tuğgeneralliğe yükselerek paşa olan Veli Turan’ı Selçuk Haber Gazetesi olarak tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR
  1. Selçuk'lu dedi ki:

    Rahmetli babası ve ağabeyi çok iyi insanlardı.Eminiz kendileri de bu yapıdadır.Yeni görevini tebrik eder başarılar dileriz.

  2. Anonim dedi ki:

    helal olsun pasam..Allah yardimcin olsun

  3. selçuktan dedi ki:

    komutanımızı tebrik ediyorum,kendisiyle ufak bir konuşmamız olmuştu,ozaman demiştim,inşaallah rahmetli mehmed arkadaşım gibi sevilen biri olursunuz ben kendini sevmiştim,tam bir komutan,Allah yar ve yardımcısı olsun,selçuk halkı kendisini sevmişti,yolun açık,bahtın açık olsun komutanım.

  4. selçuklu dedi ki:

    Çok ama çok tebrik ederiz.Mekiye teyzen.