site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’un Futbol Tarihinde Bir İlk

Selçuk’un Futbol Tarihinde Bir İlk
03.09.2014
A+
A-

plaj futbolu1

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Plaj Futbolu’nda etap şampiyonu olan ve kupa almaya hak kazanan Selçuk Gençlik Spor Kulübü, Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret ederek kazandıkları kupa sevincini paylaştılar.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Plaj Futbolu Kuşadası etabında Selçuk Karması etap şampiyonu oldu. Toplam 8 etaptan oluşan ve 64 takımın mücadele ettiği şampiyonada Selçuk Karması 64 takımın içerisinde ilk sekize girerek etap şampiyonluğu kupasını kazandı. Birbirinden zorlu geçen mücadelenin sonunda şampiyonluğu kazanan Selçuk Karması Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Selçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sönmez Akbaş “Selçuk Belediyesi Spor koordinatörü Harun Kutlu önderliğinde ilçemizde tüm spor kulüplerinin bir araya getirilmesi sağlandı. Oluşturulan komite ile futbol halk turnuvası başlatıldı. Uzun soluklu olan bu turnuvada mücadele eden takımlarda oynayan en iyi oyuncuları seçerek Plaj Futbolu turnuvasına hazır ve iddialı bir takımla katılmış olduk. Bu da bizim spora kısa vadeli değil uzun vadeli yatırımlar yapıyor olmamızın bir ispatı ve başarılarımızın başlangıcıdır. Belediyemizin de destekleri ile Selçuk’ta sporu hak ettiği değere kavuşturmaya and içtik” dedi.

Böyle bir kupayı Selçuk’a kazandırdıkları için sporcuları tebrik eden Başkan Bakıcı “ Başarılarından dolayı sporcularımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu sürecin devamında da Türkiye Futbol Federasyonunun plaj futbolu kategorisinde de kupayı kazanmayı hak ederler. Gençlerimizin yeteneklerinin ortaya çıkarılmasında katkılarımız artarak devam edecektir” dedi.

Turnuva şampiyonları kazandıkları kupa ve madalyaların sevincini Başkan Bakıcı ile paylaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

plaj futbolu

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    neden selçuk gençlik spor deniyor… tüm kulüpler toplandıysa…

  2. selcuklu dedi ki:

    sönmez hoca kendine pay cıkarmaya calışıyor ve böyle yaparak selcukta futbolu bitiriyor haberi yok .

  3. Anonim dedi ki:

    sayın zeynel başkanım dün halk turnuvasında yaşanan olaylar ve kavgalar selçuka hiç yakışmadı lütfen el atın bu duruma

  4. olcay başol dedi ki:

    Hic bi imkan yok futbolculara biz hic bilmedigimiz bi turnuvaya gidip sampiyon olduk ama selcukta şuan en azindan 20 tane futbolcu sayabilirim takimi 3. Lige bile çıkarabilecek ama maalesef degerlendirilemiyoruz umarım maddi manevi destekler gelir ve selcuk takimi eskisi gibi şaha kalkar

  5. mehmet dedi ki:

    1. Si Selçuk’ta insanlar hala sporu zevk için yapmayı öğrenemedi. 2. Bi konu bazı bölge halkı stadyuma gövde gösterisi yapmaya geliyor. O kavga da tribün den Minibüsçü ba… isimli birisi inerek halkı doldurup rakip takıma çirkince saldırılmasına sebep oldu.
    3.polis nerede. 4. Neden hala ambulans yok ! Gösteriş icin yapmasın kimse bu tür organizasyonları

  6. anonim dedi ki:

    Insanlar tribün den inerek ayni sehirde yaşayan vatandaşlara resmen dayak attılar. Ne polis vardı ne görevli. Ya orada diger rakip takımın aileleri de olsaydı. O zaman ne olacakti.!!!!

  7. efesli dedi ki:

    Plaj futbolu başarısı gosteren kardeşlerimizin isimleri yok mu ? Sadece Sönmez bey ve Harun bey mi almış kupayı. Madem.bu kadar yetenekli kardeslerimiz neden hep.arka plandalar.

  8. Anonim dedi ki:

    Kardeşim efes sporda oynayan çocukların isimlerini bile bilmiyoruz. Neden ??? Cunku gerek yok. Para kazanıyorlar mı Hayır … ama bu çocukların sırtından hep prim yapıyor bazı insanlar. Artık hocası yoneticisi değişsin. 10 yıldır efesspor ayni yerdeyse orada basaridan bahsedilemez. Birakin artik elinizi yakasindan cekin bu takimin. Para delisi insanlar yuzunden bu halde bu ilçe

  9. Anonim dedi ki:

    Turnuvayı düzenleyen selçuk gençlik spor ve sönmez akbaş sadece kendi showu peşinde koştuğundan turnuvadaki olayların yaşanması kaçınılmaz olmuştur. Ben kendi reklamımı yapayım gerisinden banane diyen sönmez akbaşa harun kutlunun yada zeynel başkanın müdahale etmesi gerekmektedir

  10. Anonim dedi ki:

    O fotodakilerin çoğunluğu selçuk efes sporda lisanslı futbolculardır

  11. Sönmez Akbaş dedi ki:

    Değerli Selçuklu arkadaşlar… Kendi isminizi ve soy isminizi yazarak yorum yapın.Sizlen muhattap olalım.Spor adına Selçuklu gençlerimizin adına katkı koymak istediğiniz bir şey var ise benim adresim belli buyurun gelin birlikte hareket edelim.

  12. Ersin değişmez dedi ki:

    Selçuk efes sporda yetişmiş ve selçuk efes sporda lisanslı futbolcularla selçuk belediyesi olarak katıldığın turnuvada şampiyon olundu forma belediyespor formasıydı. Selçuk gençlik spor nasıl üstüne alır bu başarıyı

  13. Sönmez AKBAŞ dedi ki:

    Bizim orada vermek istediğimiz mesaj , birlik mesajıdır, o an hazır olan belediye formasıydı,onu giydik, Efes Spor forması da olabilirdi.Önemli olan Selçuk’un gençleri, başarıları ve Selçuk’un adının duyulmasıdır.

  14. Ersin değişmez dedi ki:

    Neden selçuk gençlik spor kazandı diyorsunuz.. Soru bu ???

  15. haluk girgin dedi ki:

    Sönmez beyin ifadesinden son derece kültürlü biri olduğu anlaşılıyor.Özellikle türkçeye çok hakim.Allah böyle bilgili ve cesur insanları başımızdan eksik etmesin.Her zaman başımızda olsunlar.

  16. Anonim dedi ki:

    anca eleştirmeyi bilin o adamlar beş kuruş kazanmıyo hiç sordun mu selçuk gençlik spor a para geliyor mu yıllardır toprakta çamurda oynadılar otobüs vermediler kendi ellerinden para verip çocukları götürdüler maçlara ama siz daha iyi bilirsiniz tabi .nolmuş selçuk gençlik yazılmışsa..Siz kendi işinize bakın arkadaşlar sizin çok daha önemli işleriniz var çok yormayın kendinizi

    1. Anonim dedi ki:

      Anlaşılan yeni belediye yönetimine yakınsınız. Selçuk Gençlik Spor’un Vefa Bey’in zamanında aldığı malzeme ve ulaşım yardımlarını muhasebeden öğrenmeniz zor değil.

  17. Mehmet dedi ki:

    İlk diyeceğim ; Neden selçuk gençlik spor kazandı diyorsunuz sayın sönmez akbaş ??? İkincisi ; Sayın anonim rumuzlu arkadaşımız öncelikle Sönmez beye sorun bakalım malzeme aldım deyip fatura getirip belediyeden yıllarca kaçar paralar almış ? Cevap alamazsan belediye defterlerinden ulaşabilirsiniz. Hee o da olmadı vefa beye sorun, bir de o anlatsın !!

  18. Anonim dedi ki:

    Belediye spora 3000 tl lik malzeme yapıldığı zaman aynı dönem içinde sönmez bey 5000 kusur tl lik fatura getirip nakit para almışmıdır acaba… Belediye muhasebesine sormak lazım