site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’tan Müzik Piyasasını Sallayacak Bir Ses Çıktı

Selçuk’tan Müzik Piyasasını Sallayacak Bir Ses Çıktı
11.05.2014
A+
A-

yasin-ilhan
Yasin İlhan İlk, Orta ve Lise öğrenimini Selçuk’ta tamamladı. Uzun yıllar Selçuk’ta ikamet ettikten sonra Selçuk’un sevilen Baş Komiserlerinden rahmetli İsmet Kafdağı’nın oğlu Yasin Kafdağı çocukluk yıllarını Selçuk’ta geçirdi. Sanatçı bu günlerde müzik piyasasında adından söz ettirmeye başladı. Söz ve Müzik Yasin İlhan’ın kendisine ait, düzenlemesini Hüseyin Kırkışoğlu’nun yaptığı şarkı bu sezon hit olmaya aday.

Yaptığı “Kafdağı” adlı şarkısıyla muhteşem bir performans sergileyen Yasin İlhan, bir süre Selçuk’ta yaşamasının ardından İstanbul’a göç ederek daha sonra İstanbul piyasasında iş hayatına atıldı. Bu arada müzik çalışmalarına aralıksız devam eden genç şarkıcı, şimdilerde kendinden söz ettirmeye başlayarak şöhret merdivenlerini adım adım tırmanıyor.

Klip çalışması da yapan genç sanatçı Kafdağı isimli şarkısıyla dinleyenleri adeta büyülüyor.

HABER: Veysel Erol Mehmet Uyaroğlu

İŞTE O KLİP:


Kaf Dağı (Yasin ilhan)

yasin-ilhan-kaf-dagi

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. miharbi dedi ki:

    hemşerimizin albümünü alalım bari faydamız olsun

  2. Anonim dedi ki:

    Sağolsun kirvem imzalı albüm göndermiş bana cok güzel ..