site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’tan Kobuleti’ye Sevgi Yolu

Selçuk’tan Kobuleti’ye Sevgi Yolu
07.07.2013
A+
A-

selcukbelediyespor-gurcistan

Gürcistan’da düzenlenecek 10. Uluslararası Folklor ve Sanat Festivali’nde sahne almak üzere Gürcistan’a giden Selçuk Belediye Spor Halk oyunları ekibini uğurlayan Başkan Ülgür “Bizi orada çok iyi temsil edeceğinize inanıyorum” dedi.

5-10 Temmuz tarihleri arasında Gürcistan’ın Batum ve Kobuleti kentlerinde düzenlenecek 10. Uluslararası Folklor ve Sanat Festivali’nde sahne almak üzere Gürcistan’a giden 23 genç ve 5 görevli Gürcistan’a gitti.

Gürcistan’dan halkoyunları ekiplerinin yanı sıra yakın ülkelerden de katılımın olduğu festivale Belediyesporlu gençleri aileleri ve Belediyespor Başkanı Ümran Songun ve Belediyespor Kulübü yöneticileri ile birlikte yolcu eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Bizi Selçuk’ta düzenlenen her etkinlikte sahneledikleri başarı ile gururlandıran Belediyespor Halk Oyunları Ekibimiz’in Gürcistan’da da başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. Bu aynı zamanda kültürler arası dialog açısından da önemli bir ziyaret olacak. Gürcistan’a bizden selam götürün. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

Selçuk’un kardeş şehri olan Kobuleti’den gelen davet üzerine Gürcistan’a giden halkoyunları ekibinin tüm masrafları Selçuk Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Selçuk Belediyesi tarafından geçen yıl 44.sü düzenlenen Selçuk – Efes Festivaline kardeş kent Kobuleti’den halkoyunları ekibi katılmış, sergiledikleri bir birinden güzel danslarla izleyicileri adeta büyülemişti. 

[poll id=”2″]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.