site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Yaşam 11 Saat Durdu

Selçuk’ta Yaşam 11 Saat Durdu
03.04.2015
A+
A-

selcukta-yasam-durdu1 (1)

Hafta içinde ülke genelinde olduğu gibi Selçuk’ta da yaşanan ve yaklaşık 11 saat süren elektrik kesintisi saat 21.00 sıralarında sona erdi. İlçe genelinde hayatı durma noktasına getiren elektrik kesintisi birçok kesimde ciddi sıkıntıya neden oldu. Selçuk’ta 11 saat süre içerisinde en çok satılan ve bakkaliyelerde en çok sorulan şey unutulmaya yüz tutan mum oldu. Özellikle çeyiz malzemesi ve süsleme sektöründe faaliyet gösteren iş yerleri akşama kadar mum satışı yaparken, insanlar arasında en çok konuşulan konu ise bugün yokluğu hissedilen elektrik enerjisi oldu. Kesintilerle ilgili çeşitli efsaneler de üretilirken, bazı kurumlar son ödeme tarihi 31 Mart olan ödemeleri elektrik kesintisi nedeniyle erteledi. Saat 21.00 sıralarında elektriklerin gelmesi ile birlikte herkes derin bir nefes alırken, elektrik şalterlerinin kapatılması yönündeki uyarılara dikkat eden bazı vatandaşlar ise elektriklerin geldiğini çevredeki vatandaşlardan öğrendi. Elektrik kesintisi ile birlikte yer yer telefon ve internet iletişimlerinde de kesinti yaşandı.

selcukta-yasam-durdu1 (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Dt. Ertuğrul MUTLU dedi ki:

    Gökçealan’a bir şarap evi açılmış adres olarak Aydın veriyorlar fakat posta kodu olarak da 35920 diyorlar saçmaladıklarını kendilerine ifade ettim, siz de Selçuk’ a sahip çıkın.