site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Uyuşturucu Madde Operasyonu

Selçuk’ta Uyuşturucu Madde Operasyonu
27.03.2013
A+
A-

selcuk-uyusturucu

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğünden uyuşturucu madde kullananlara yönelik operasyon.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğünün  23.03.2013 tarihinde  yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde; Aydın ili Germencik İlçesinden 35 L…. Plakalı araç ile esrar maddesi getirileceği bilgisi alınması üzerine; İlçe girişlerinde gerekli emniyet tertibatı alarak şüpheli araç üzerinde yapılan kontrollerde esrar maddesi ele geçirildi.

24.03.2013 günü saat:01.00 sıralarında şüpheli aracın Meryemana kavşak girişinde durdurulması üzerine ekiplerin yaptığı inceleme sonucunda, M.Y(33), F.T(20), H.A(25), E.G(25) U.A(25) isimli şahısların araç içerisinde oldukları tespit edilerek, kaçakçılık ve Asayiş Büro Ekiplerince yapılan üst aramalarında F.T(20) isimli şahsın üzerinden bir miktar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Aracın geliş istikametine doğru yapılan araştırmalarda yol üzerine atılmış vaziyette 3 poşet ve 1 LM sigara paketi içerisinde esrar maddesi bulunmuş. Alınan arama kararına istinaden araç içerisinde yapılan arama neticesinde ise 1 içimlik esrar maddesi ele geçirilerek, olayla ilgili yakalanan E.G(25), F.T(20) ve H.A(25) isimli şahıslar toplamda 104gr esrar maddesinin kendilerine ait olduğunu kabul etmişlerdir.

Yapılan operasyon neticesinde yakalanan şahıslar hakkında Kullanmak İçin uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçu ile ilgili adli işlem yapılmıştır.

Verilen bilgiler doğrultusunda İlçe genelinde uyuşturucuya yönelik operasyonlar devam etmektedir.

YORUMLAR
  1. ĞĞıĞ dedi ki:

    selçuktaki satıcıları neden yakalamıyorlar.özellikle isabey mahallesinde 🙂

  2. ŞirinCem dedi ki:

    Kask uygulaması ne kadar güzel oldu şimdi herkes kask takıyor. Aynı şekilde uyuşturucu olayınada el atılsa herşey çözülecek ama aldı başını gidiyo sayın emniyet yetkilileri bence biraz daha üstüne düşmelisiniz ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKEDE !!!

  3. gereksiz dedi ki:

    Kask olayı güzelde trafiğe kapalı alan yani çarşı içinde motorla gezenler nasıl olacak. Bu en basitinden basiretsizlik hem emniyetin hem belediyenin acizligini gösterir bunu muhalefet olsun diye değil hissettiklerimi daha fazla insana ulastirmak için yazıyorum. Trafiğe kapalı alanda bana korna çalınması verdiğim verginin gereksizliğini en basit örneğidir

  4. VataN SeveR dedi ki:

    bence polis gözünü açsın ve çarşı içindeki kafelere sivil halde sızsız ve o lise öğrencilerinin muhabbetlerini bir dinlesin selçukda liseliler arasında bir panayır gibi parti varmış gibi muhteşem bişeymiş gibi özendirircesine esrar muhabbetleri dönüyor çok fazla esrar kullanan lise ögrencisi oluştu bu sene özetle selçuk bu sene çok fazla esrar içicisine sahip oldu pek iyiye gitmiyor ben kendim kulagımla defalarca tanık oldum ve çok üzüldüm