site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta utanç verici olay, küçük çocuğa …

Selçuk’ta utanç verici olay, küçük çocuğa …
07.04.2016
A+
A-

Selçuk’ta şikayet üzerine yaşı küçük erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunan kişi yakalandı. Selçuk’ta ki olayla ilgili M.E.Ö tutuklandı.

Selçuk’ta da farklı tarihlerde ortaokul öğrencisi yaşı küçük erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu ihbarı üzerine polis 22 yaşındaki M.E.Ö.’yü yakaladı. M.E.Ö. de mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay şuanda yargı aşamasında olduğu için ve elimizde yeterli seviyede bilgi olmadığı için haberin detaylarına giremiyoruz. Konu yargı süreci tamamlanınca detaylı bir şekilde okurlarımıza sunulacaktır.

Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birinin yaklaşık bir haftadır böyle bir konu ile çalkalanması ilçemiz için büyük utanç. Bizim güzel ilçemiz Selçuk’ta böyle olaylar olmazdı. Neler oluyor, nasıl bu hale geldik. Edep vardı, haya vardı, ar vardı, biz böyle değildik be hemşehrim…

Bu olayın tek olmadığı aynı şekilde ilçemizde hizmet veren başka bir ilköğretim okulunda okuyan bir erkek çocuğuna daha okul dışından kişi yada kişiler tarafından cinsel istismarda bulunulduğu her yerde köşe bucak konuşulmakta. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzden konuyla ilgili Selçuk Kamuoyunu aydınlatıcı açıklamalar bekliyoruz. Bu pisliği yapanlar her kim olursa olsun bu kişiler ifşa edilmeli. Ve gereken ceza verilmeli.
Biz Selçuk Haber Gazetesi olarak bu iki konunun da takipçisiyiz.
Allah herkesi ıslah etsin…

YORUMLAR
  1. ali korkut dedi ki:

    kemiklerini kırana kadar döveceksin böyle o. ç. ibreti alem için

  2. Kerem dedi ki:

    Bu utanç verici olayın ilçemizde yaşanmasına çok üzüldüm. Aileler çoluk çocuklarına daha çok dikkat etmeli diye düşünüyorum.

  3. Banu Şen dedi ki:

    Kesinleşmemiş suç suç değildir. Böyle haberler yaparak gündemi yakalamış oluyorsunuz bununla ilgili hiç bir tereddütüm yok! Ancak bu haberin halka korku salmaktan başka hiç bir sonucu olamaz. Bir haberin ve reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsanız tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim!

  4. Anonim dedi ki:

    Banu hanım böyle söylemek kolay. Mutlaka çocuk sahibi değilsiniz. Çocuğunuz olsaydı böyle konuşmazdınız. Sizin çocuğunuza böyle bir istismar yapılsaydı acaba bu kadar rahat konuşabilirniydiniz. Biraz empati yapın ve gerçekçi olun. Bu iğrençliğin şüphesi bile anne babayı delirtir.