site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Üniversite Binası Hızla İlerliyor

Selçuk’ta Üniversite Binası Hızla İlerliyor
09.07.2013
A+
A-

selcuk-universite-binasi

Selçuk’un ikinci üniversitesi olacak olan Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nun inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.

Selçuk Belediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerine yine Selçuk Belediyesi tarafından inşa ettirilen üniversite binasının 14 Mayıs Mahallesi Kartalaltı Mevkii’nde süren inşaat hızla ilerliyor.

Üç bloktan oluşan tesisin ilk etapta öndeki A bloğun temeli, ikinci etapta da kolonların betonları döküldü. A Blok Bodrum kat döşeme betonu hafta sonu dökülerek A Blok bodrum kat betonarme imalatları tamamlandı. Önümüzdeki hafta A Blokta Zemin kat betonarme imalatları başlayacak. A Blok bodrum kat döşeme betonunun dökülmesinden sonra A Blok çevresinin dolgusu yapılarak B2 Blok temel kazısına başlanacak. Temmuz ayı içerisinde B2 Blok Temel betonu dökülmesi planlanıyor.

2014’DE HİZMETE HAZIR
İnşaatı 10 ay sürecek bina 7 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edilecek ve 2300 metrekare taban alanı olacak. Bodrum artı 2 kat olarak inşa edilecek olan yapı 5700 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Bünyesinde derslikler, araştırma ve bilgisayar laboratuvarları, eğitmen odaları,120 kişi kapasiteli konferans salonu, yemekhane, kütüphane ve servis birimleriyle tam donanımlı bir yüksekokul binası olarak hizmet verecek olan yapının inşaatının 2014 yılının Şubat ayında tamamlanması planlanıyor.

selcukta_universite_binasi_hizla_ilerliyor

[poll id=”2″]

YORUMLAR
  1. Anonim. dedi ki:

    Selçuk, köy oldu diyenler daha ne diyecekler acaba?

    1. selçuklu dedi ki:

      yaşlılar ve emeklıler köyü oldu 15 yıldır selçuk ta ne oldu bir geşilmemi köyde mezraya dönerse birkezdaha bu zihniyet devam ederse şaşırma sayın anaolimmmmm…….

  2. çiğdem bilgin dedi ki:

    yıllardır sehir içi dolmus istiyorduk insallah bu olay vesile olur.hayırlı olsun.

  3. çiğdem bilgin dedi ki:

    selçuk hep slow city olarak kalsin insallah.anton kallinger caddesi çok guzel ve romantik.gelistirilmeli bu yanı.araç trafigine bile kapatilabilir .7 uyuyanlar ile jandarma arasında bisiklet kiralayip gezmek isterdim mesela.

  4. dd@gg dedi ki:

    rantın kralı dıyorum, sızde burdasınız bızde orda arazıler arsalar kımlerın bı arastırın bakalım!!!

  5. Anonim dedi ki:

    vefa beyin seçim dönemindeki, arazi yoları, 2 adet üniversite, alt ve üst yapı yeşil alan, tarımsal sanayi alanında yer alan hal binaları, soguk hava depoları, pakatleme ve kasa fabrikası projeleri gerçeklik kazanmış ve % 60 oranında tamamlanmış durumdadır. gerçekten söz eripte yapmak yerine getirmek takdir edilecek ve takdir edilmesi gerek olaylardır. vefa beyi tebrik ediyorum. gelecek 5 yıl içerisinde yer alacakolan projelerinide gerçekleştireceğinden bir şüphe duymuyorum. selçuga kazandırılmış değerli bir başkan olarak görüyorum kendisini. bir dönem daha destek verilmeli bence. ben şahsem ailem ve yakın çevrem adına konuşacak olursak kendisine bir dönem daha oy vereceğim. yolun açık olsun vefa başkan. elbet bir gün selçukta yaşayanlar senin degerini daha iyi anlayıp ilerlemiş oldugun yolda sana hak verip destekleyeceklerdir. başarılarının devamını diliyorum.

  6. Anonim. dedi ki:

    dd@gg Sallayacağına !!suç unsurlarına açıkla ki bu ülkenin ,savcısı,hukuk kurumları var,arazi,arsa falan filan,elindeki tüm belge ve bilgileri adam gibi açıkla ve yaz,çok ayıp ,yorum yazmak görünüşte kolay gelebilir ama insan olmanın ,adam olmanın gereklerini de yerine getirmek gerekiyor.

  7. APASASLI 35920 dedi ki:

    ispatlanacak belgesi olamayanlar sallamaya devam ediyor!! başkan ve personeli çalışmalarına hızla devam ediyor heyyyy millet….

  8. Ömür dedi ki:

    “Köy” kavramı sizler için ne ifade ediyor çok merak ediyorum. Şu Selçuk’a bağlı olan az sayıdaki köylere bir bakın önce derim. Sonra da çok uzaklaşmadan yanı başımızdaki Torbalı ve Kuşadasına ardından da o ilçelerin köylerini ziyaret edin. Selçuk için köy oldu diyorsunuz ya. Merak ediyorum nasıl bir şehirde yaşamak istediğinizi gerçekten. Nasıl bir şehir var aklınızda, ne hayal ediyorsunuz?
    Her yıl bir çok insan Selçuk’a sırf turistik ziyaret için gelip de burdan ev satın alıp burda yaşamaya karar verirken siz nasıl olurda “Köy Oldu” diyerek şu örnek gösterilen kenti bir çırpıda silip atabiliyorsunuz merak ediyorum. Ama ben biliyorum ne olduğunu şu güzelim ilçeye kocamaaan betondan yada metalden yapılmış içi saçma sapan markalarla dolu bir Avm yapılmadı ya o yüzden bütün sıkıntınız. Zaten Tbmm de yakında karar alacakmış içerisinde avm bulunmayan ilçeler köy olacaktır diye…

  9. RÜZGAR dedi ki:

    BURNUMUZUN DİBİNDEKİ SEFERİHİSAR KÖY GİBİ , SAKİN ŞEHİR OLARAK KALDIĞI İÇİN DÜNYA SAKİN ŞEHİRLER LİSTESİNE GİRDİ. BİLMEYENLERE DUYURULUR.