site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta U 11 Ligi Spor Karşılaşmaları

Selçuk’ta U 11 Ligi Spor Karşılaşmaları
06.02.2014
A+
A-

Selçuk Belediye Spor - Ödemiş Belediye Spor

2013-14 U 11 Ligi Spor Sezonu Hakem Nurullah Kırbaş’ın düdüğüyle ilk yarı başladı.

Pazar Günü Oynanan 2013-14 Spor Sezonu U-11 Ligi Futbol Karşılaşmasında ilk karşılaşma Torbalı Spor ve Selçuk Gençlik Spor arasında kıran kırana geçti. Yapılan karşılaşmada konuk takım Torbalı Spor başarılı bir oyun sergilerken, Selçuk Gençlik Spor başarılı bir oyun sergileyemedi. Torbalı Spor Antrenörü Ziya Çelik maç sonrası yaptığı açıklamada, takımda performansın en üst düzeyde olduğunu, Selçuk Gençlik Spor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Ev sahibi Selçuk –Gençlik Spor Antrenörü Turan İşbilir oyuncuların performansının düşük olduğu kabul ederek konuk takıma başarılar diledi. Sonuç Olarak, Torbalı Spor -6 – Selçuk Gençlik Spor-0 olarak maç sona erdi.

İkinci maç;

Selçuk Belediye Spor ve Ödemiş Belediye Spor arasında geçti. maçı yine Hakem Nurullah Kırbaş ve saha komiseri olarak Bahattin Alp maçı yönetti. Karşılamanın sonucunda Selçuk Belediye Spor-1 Ödemiş Belediye Spor -3 olarak son buldu. Bu maçta da kazanan taraf Ödemiş Belediye Spor oldu.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

Ödemiş Belediye Spor -Selçuk Belediye Spor Maç Sonu.

Selçuk Gençlik Spor - Torbalı Spor

Selçuk Gençlik Spor- Tobalı Spor

Selçuk Gençlik Spor -Torbalı Spor

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    selçuk gençlik spor a yapılan haksızlık ne zaman bitecek