site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta trafik terörü devam ediyor

Selçuk’ta trafik terörü devam ediyor
13.07.2015
A+
A-

IMG_9919

Selçuk’ta gün geçmiyor ki bir kaza yaşanmasın. Çarşı içinde dikkatsizce motor kullanan motosiklet sürücüsü bir vatandaş 10 yaşında ki çocuğa çarptı.

Selçuk’ta Atatürk Mahallesinde çarşı içinde gerçekleşen olayda motosiklet sürücüsü Z.K. bisikletli Y.C.(10) ‘ye çarparak olay yerinden hızla uzaklaştı. Küçük çocuğa çarptıktan sonra kullandığı motorun plakasını bir bez parçası ile kapatan Z.K. hızla olay yerinden uzaklaştı.

Motosikletin çarptığı 10 yaşında ki Y.C. önce Selçuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil olarak ambulans’la İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis olayla ilgili araştırma başlatırken. Çevrede ki esnaftan da incelenmek üzere kamera kayıtlarını aldı.

IMG_9920

YORUMLAR
  1. Efes'li dedi ki:

    Acil olarak özellikle plakasız dolaşan hız yapan gençlere müdahele edilmeliki hem kendilerinin hem başka vatandaşların ocağına ateş düşmesin önlemler bir an önce alınmalı..

  2. asli dedi ki:

    Mutlaka ama mutlaka bu ortalikta basibos,altina aldigi motoru sokak aralarinda deli gibi hiz denemesi yapan kendini ve baskalarinin hayatini risk altina alan bu suursuzlara trafik polislerimizin dur demesini istiyorum ayrica sunuda belirtmek istiyorum egzoz sesleri cok acik cok rahatsizlik veriyorlar kimse kimseyi rahatsiz etme hakkina sahip degil sokaklarimizin ciftlikten kalir yani yok herkez altina aldigi motoru kafasina gore kullaniyor.lutfen cok rica ediyorum denetimler artsin gerekirse biz halk olarak yardimci olalim mesela egzozuyla rahatsiz edenleri ve belirli yas alti motor kullananlari ve hiz yapanlarda dahil ihbar edelim yoksa bu canavarlarin onune gecemiyecegiz

  3. Selcuklu dedi ki:

    Neden kaymakamlık emniyeti çalıştırmiyor. Selcukta çoluk cocuk motorsuruyor mahallelerde Akrobasi yapiyorlar ama hicbir polis ceza kesmiyor.bimere şikayette bulunacagim. Emniyet gorevini yap kimsenin gozunun yasina bakmayin.

  4. endişeli :/ dedi ki:

    Motorlularin sesini duyup kendimizi bir şekilde güvene alıyoruz da su elektrikli bisikletliler daha bi tehlikeli sanki 3 /4 kişi birden binip çılgın gibi kullanıyorlar nasıl öyle hız yapıyorlar anlamış değilim 🙁 Yaz geldimi araba ile bi yere gitmeye korkuyorum. Motorlusu ayrı dert yayası bi alem yolun ortasından giden arkadaslara sesleniyorum ne yapalım araç ile üzerinizden mi uçalim birde ters bakıp söyleniyorsunuz. Lütfen kaldirimi kullanın ve su kaldirima taşan dukkanlara da bi çözüm bulun lütfen.