site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Son Dokuz Yılın En Büyük Esrar Operasyonu Yapıldı

Selçuk’ta Son Dokuz Yılın En Büyük Esrar Operasyonu Yapıldı
19.10.2012
A+
A-

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde, uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan 2 operasyonda evinin bahçesinde esrar yetiştiren 1 kişi ve uyuşturucu madde sevkiyatı yapan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon sonrasında polislerin yaptıkları aramalarda bahçede ekili 15 kök dişi hint keneviri ve 1 kilo 538 gram esrar ele geçirildi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan istihbarat çalışması sonrasında bir evin bahçesinde esrar maddesi yetiştirilip piyasa sürüldüğü öğrenildi. Takibe alınan ev sahibi S.D.’ye (38) ait 2 ev ve 1 işyerine operasyon düzenledi. Gözaltına alınan S.D.’nin 2 evinde ve 1 işyerinde polis ekiplerinin yaptığı aramada evin bahçesinde ekili halde bulunan 15 kök dişi hint keneviri ve yine evinde işlenmiş vaziyette satıma hazır 508 gram esrar bulundu.

Asayiş Büro Amirliği tarafından aynı gün bir istihbaratı değerlendiren ekipler ilçe merkezinde uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini aldı. Çalışma başlatan ekipler sanayi kavşağında belirlenen otomobili takibe aldı. Polisten kaçan aracı uzun süren kovalamaca sonrası yakalanırken araç içinde olan A.K (49), N.K. (45) ve E.E (40) isimli şahıslar gözaltına alındı. Araçta yapılan kontrollerde içime hazır vaziyette 1 kilo 30 gram esrar ele geçirildi.

Yapılan iki ayrı operasyonda yakalanan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere Selçuk Emniyet Müdürlüğüne götürülürken bahçede ekili 15 kök dişi hint keneviri ile 1 kilo 538 gram esrara el konuldu.

DHA-VEYSEL EROL-SELÇUK

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    emniyet müdürlüğünü tebrik ederim.

  2. emir sasa bey dedi ki:

    operasyonlara devam sayın emniyet müdürüm,halk çok memnun.insanlar çok şeyler biliyorlar ama kimden neden çekiniyorlar bilmiyorum…..

  3. Anonim dedi ki:

    Çocuklarımızı gençlerimizi korumak hepimizin görevi. Emniyet ekibimizi tebrik ediyorum.

  4. izmir dedi ki:

    asıl önemli olan o operasyonu yapan kişiler iyi istihbarat çalışması yapılmış…

  5. AYDINLI dedi ki:

    Selçuk’ta insanlar esnaflar dükkanda, millet kahvehane bahçesinde sanki sigara içer gibi esrar içiyor. Nereden geliyor bu esrar, elbette yakınında üreteni veya satanı mutlaka vardır. Tebrikler müdürüm, sadece motorsikletlere kask taktırmayla kalmadınız. Önemli işlere de imza atıyorsunuz. Başarılarınzın devamını diliyorum

  6. selçuklu. dedi ki:

    emniyetimizi tebrik ediyoruz ve devamini diliyoruz…

  7. Anonim dedi ki:

    Sayın Müdürüm sizi ve çalışma arkadaşlarınızı tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum

  8. selcuk tan bir vatandas dedi ki:

    sayin mudurum bir de fhus olayina el atsaniz diyorum bazi otel ve pansiyon adi altindaki fhus yuvalarini cokertseniz bunun hangi otel ve pansiyon oldugunu selcuk halki ve emnyetteki tum memurlar biliyor zaten isimleri yazmama gerek yok.