site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Kış Sinema Günleri “Uzun Hikaye” İle Devam Edecek

Selçuk’ta Kış Sinema Günleri “Uzun Hikaye” İle Devam Edecek
20.02.2013
A+
A-

Selçuk Belediyesi kış sinema günleri “Uzun Hikâye” filmi ile devam edecek. Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından “Buz Devri” adlı animasyon çocuk filmi ile başlatılan Kış Sinema günlerinin ikinci filmi “Uzun Hikaye” adlı film olacak.

22 Şubat Cuma günü Selçuk Belediye Tiyatro Salonu’nda gösterimi yapılacak “Uzun Hikâye” filminin öyküsü 1940’lı yıllardan başlayarak 70’li yıllara kadar uzanıyor.

Küçük yaşta yetim kalan ve dedesi tarafından dürüstlük, eşitlik, mertlik gibi ilkelere bağlı olarak yetiştirilen Bulgar Ali’nin haksızlıklarla mücadelesi sırasında, bencil ve çıkarcı insanların kumpası ile karşı karşıya kalmasını işleyen filmin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu oynuyor.

Tuğçe Kazaz, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz ve Cihat Tamer gibi önemli isimlerin de rol aldığı filmin yönetmenliğini ise Osman Sınav yapıyor.

Hem hüzünlü, hem neşeli,hem de heyecanlı bir film olan 2012 yapımı “Uzun Hikâye” filminin ilk gösterimi 22 Şubat Cuma günü saat 19.30’da Belediye Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. 23 Şubat Cumartesi, 24 Şubat Pazar ve 25 Şubat Pazartesi günü yine saat 19.30’da Belediye Tiyatro Salonu’nda sergilenecek filme tüm Selçuk halkı davetlidir.
uzun-hikaye

YORUMLAR
  1. selçuklu dedi ki:

    kipa da ki sinema da olsa giderdik…!!! ama belediye yapiyor ya ondan gitmeyiz hem bedava!!!! sonra ben nasil soylucem aksam ben kipa da ki sinemadaydim diye arkadaslarima hem çevreme!!!!! 🙂