site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Segaş Mağdurları Eylemi

Selçuk’ta Segaş Mağdurları Eylemi
24.03.2018
A+
A-

Selçuk’ta Segaş’ta daha önceden çalışan, işten ayrılan ve çıkarılan bir grup Selçuk Migros önünde bulunan Segaş ekmek büfesi önünden basın açıklaması yaparak hakkımızı istiyoruz dediler.

Mağdur olduklarını belirten grup; İşimize son verilen Segaş ekmek fırınından hiçbir hakkımızı ne yasal yollarla ne de güzellikle ulaşmaya çalıştığımız halde hiçbir yetkiliye sesimizi duyuramadık diyerek basın açıklaması yaptılar.

Grup adına Şerife İriş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Segaş yetkililerine,
2014 ayrılmış ve işimize son verilmiş SEGAŞ ekmek fırınından arkadaşlarımla birlikte hiçbir hakkımızı ne yasal yollarla ne de güzellikle ulaşmaya çalıştığımız halde hiçbir yetkiliye sesimizi duyuramadık.
Biz 11 arkadaşımızla birlikte tüm yasal yollara başvurduk mahkemeyi kazandık. Anlaşmaya gittik, orta yolu bulmaya çalıştığımız halde hiçbirine sesimizi duyuramadık. Ciddiye alınmadık. Bizler Segaş mağdurları olarak 14 yıllık hizmetimizin karşılığını alamamanın üzüntüsünü çekiyoruz.
Bütün amacımız hakkımızı almak ve bu uğurda Segaş yetkililerine sesimizi duyurmak istiyoruz.
Buradan Segaş ortaklarına sesleniyoruz.
Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vefa Ülgür’e
Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu’ya
Şoförler Odası Başkanı Nihat Uyaroğlu’na
Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı’ya
Esnaf Odası Başkanı Hayri Güller’e sesleniyoruz.
Bizler sadece hakkımızı ve adalet istiyoruz.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.