site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Ramazanda Denetimler Arttı

Selçuk’ta Ramazanda Denetimler Arttı
22.07.2013
A+
A-

firin-denetimi2

Selçuk Belediyesi Ramazan ayının gelmesi ile birlikte kentte faaliyet gösteren fırın ve pastaneleri denetledi.Gıda mühendisi ve zabıtadan oluşan ekip, fırınlarda genel temizlik, gramaj kontrolü, sağlık karnesi(portör muayeneleri), kılık kıyafet temizliğine ve düzenine ilişkin kontrolleri gerçekleştirdi.

Yapılan kontroller sonucu esnafın genellikle kurallara uyduğunu tespit ettiklerini dile getiren Çevre ve Sağlık İşler Müdürü Gonca Susyal, kontrollerimizi her zaman belli periyodlarla gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayını gelmesi ile birlikte denetimlerimizi daha da sıklaştırdık. Kontroller sonucu gördük ki bir çok esnafımız insan sağlığını önemseyerek ve kurallara uyarak faaliyet gösteriyorlar. Kendilerine bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. efe dedi ki:

    ekmek icin yeni kanun tasarisi kabul edildiginden beri selcuktaki ekmeklerde hic bir degisiklik olmadi bunu neden derseniz gidin torbaliya veya izmire ekmeklerde gozle ve tatla gorulur bir degisiklik var … eee normal selcuk selcuk degil ki muz cumhuriyeti …. her sey daha pahali diger ilcelere nazaran ….. zaten gereken yerlere gereken sikayetlerde bizzat bulundum hatta numune ekmek dahi gonderdim…. INSALLAH sizler hakli cikarsinizda ben yanilmis olayim .

  2. Anonim dedi ki:

    selçuk ta ekmek tekelleşmiş istedkleri gibi fiyata satıyorlar.yeni ekmek düzenlemesini yarine getimeleri imkansız gibi bu yönetim zaten vatandaşı düşünse çevremizde en pahalı ekmek selçukta olmazdı.Denetimler göstermelik…

  3. aydın dedi ki:

    Arkadaşlar Türkiye’de belediyelerin fiyat belirleme hakkı yok.Belediye ancak hijyen koşullar olmasını ve ekmekteki gramajı denetliyor.