site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Okulların Açılmasına En Çok Kırtasiyeler Sevindi

Selçuk’ta Okulların Açılmasına En Çok Kırtasiyeler Sevindi
12.09.2012
A+
A-

Yeni eğitim dönemi, ‘4+4+4’ yasasının doğurduğu ateşli tartışmalar eşliğinde başladı. Ülke çapındaki milyonlarca çocuk gibi, ilçemizde de yüzlerce çocuk okullarına uzun yaz tatilinin ardından merhaba demenin heyecanını yaşamakta. Ailelerde ise heyecanın yanı sıra bir de çocukların okul ihtiyaçlarını karşılama telaşı var. Okullar açıldı, şimdi kırtasiye ve kitap alışverişinin zamanıdır… Anne babalar çocuklarına en uygun, kullanışlı, hem de şık çantalar, kalemler, silgiler, defterler almak için büyük telaşta. Bir öğrenci için yapılan en düşük kırtasiye harcaması 70 liradan 250 liraya kadar çıkabiliyor. Veliler en uygun en kaliteli ürünleri alabilmek için çaba harcıyorlar.

Okul ihtiyaçlarını gideren öğrencilerin sevindirdiği esnafların başında kırtasiyeciler geliyor. Çocukların yaşına, sınıfına ve öğretmenlerin isteklerine göre birçok ihtiyaç en iyi şekilde ve ayrıca en hesaplı şekilde giderilmeye çalışılıyor. Okul ihtiyaçlarının giderilmesi denildiğinde ilk akla gelen işyerlerinin başında da hiç şüphesiz kırtasiyeler gelmekte. Selçuk’ta bulunan kırtasiye dükkânlarının en çok beklediği günler olan okulların açıldığı şu günlerde alışverişin doruk noktaya çıkması ve kırtasiyelerin en karlı günleri geçirmeleri bekleniyor. Yaşadıkları yoğunluğun ve yorgunluğun kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Atatürk Mahallesi 1014 sokak No:4/A da bulunan ilçemizin yeni kırtasiyelerinden Atlas Kırtasiye’nin sahibi Belma Toğrul “Yorgunluk elbette ki olacak. Ama biz kırtasiye sektörü çalışanlarının bir yıl boyunca beklediği okulun başladığı ilk bir aylık dönem, bizim için çok önemli. Bu dönemde yapacağımız satışlar ve karlar belki de bizim sezonun diğer ölü bölümlerinde sektörde tutunmamızı sağlayacaktır. Atlas Kırtasiye olarak en güzel, kaliteli ve hesaplı okul eşyaları ve kırtasiye ürünlerini müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

İşlerde ki hareketlilik ve yoğunluktan memnun olduklarını söyleyen Atlas Kırtasiye’nin sahibi Belma Toğrul “Kim çocuğunu düşünürse kaliteli bir yerden alır iyi bir şey alır. Dışarıdan gelen Japon, Çin malı var piyasada hep hastalıklı. Velilerden isteğimiz kırtasiye çeşitlerini kırtasiyeden alsınlar. Tanıdıkları güvendikleri yerlerden alsınlar birde kaliteli alsınlar. Silgiden, çantaya, kalemden, deftere kadar her şeyin satıldığı dükkânımızda okul araç gereçlerinin yanı sıra çeşitli ürünlerinde satışlarını yapıyoruz” diyen Toğrul tüm Selçukluları kırtasiyemize bekliyoruz dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.