site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta müzik fırtınası esiyor

Selçuk’ta müzik fırtınası esiyor
07.11.2014
A+
A-

gorkem-music

Selçuk’ta, müzik enstrümanı kullanan genç yeteneklerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müziğe olan ilgilerini küçük yaşlarda çeşitli kurs ve çalışmalarla pekiştiren müzik severler, en çok tercih edilen keman, gitar, bateri, piyano ve benzeri gibi müzik aletlerini de kullanarak ilgi odağı oluyor.

Selçuk’ta müzik enstrümanlarının öğrenilmesine dair geniş kapsamlı kurslar açılması gerektiğini ve bu kurslar sayesinde çeşitli müzik gruplarının da oluşabileceğini belirten Selçuklu sanatseverler, özellikle de genç yeteneklerin ön planda tutulması gerektiğini vurguladı.

Selçuk’ta, yoğun ilgi gören Görkem Müzik firması, aynı zamanda ilçede bulunmayan bir çok müzik enstrümanını da Selçuk halkıyla buluşturuyor. Talepler doğrultusunda hizmet veren işletmeci Görkem Çam, en çok ilgi gören enstrümanların gitar ve keman olduğunu belirterek, satışların son derece yüksek olduğunu ve düzenlenen kurslara beklenenden çok daha fazla katılımcının ilgi gösterdiğini vurguladı.

Müziğin, insan hayatında önemli bir yer aldığını belirten Görkem Çam, “Gençlerin müziğe olan ilgileri, onların sosyalleşmelerine ve bazı kötü alışkanlıkları barındırmamalarına yardımcı oluyor. 7 den 70 e herkesin rahatlıkla öğrenebileceği enstrümanlar hayatınıza renk katacak ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Çeşitli müzik enstrümanları ile hizmet verdiğimiz firmamıza tüm müzik severleri bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.