site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta MHP’nin Ayak Sesleri

Selçuk’ta MHP’nin Ayak Sesleri
25.03.2014
A+
A-

selcukmhp-miting (2)

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği mitinge 5 bin civarında vatandaş katıldı. Ellerinde bayraklarla Levent Görür’ü destekleyen vatandaşlar, sloganlar atarak genç aday Görür’e destek oldular.

 

Günlerden MHP

 

30 MART yerel seçimlerine günler kala, Selçuk Belediye Başkanlığına aday gösterilen adayların halkla buluşmasında MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür’ün Selçuk Pazar meydanında halkla buluşmasında büyük bir izdiham yaşandı. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve yoğun bir kalabalığa “Hoşgeldiniz” diyen Levent Görür “Ben tek bir adam değilim. Bende tekillik yok hep beraber geleceğiz o saraya. 43 yıllık Selçukluyum, ne Vefa Ülgür gibi 5 senede bir sarayımdan çıkıyorum nede Zeynel Bakıcı gibi 5 senede bir bu memlekete geliyorum. 43 yıldır sizin içindeyim, dün buradaydım bugün buradayım yarında burada olacağım. O yüzden tanışma faslını geçiyorum siz beni tanıyorsunuz zaten” dedi. Yerel ve genel seçimlerde yapılan yemek toplantılarına ve yapılan yardımlara gönderme yapan Levent Görür, “Sizlerden özür diliyorum. Yemek söyleyemedim sizlere, tavuklu pilav dağıtamadım. Bulgurda yok kömürde yok. Allah razı olsun ben şuna inanıyorum, hepiniz evinizde alın teriniz ile kazandığınız helal yemeklerinizi yediniz geldiniz. Haram yemekten uzak durun haram yemeyin. Helal her zaman haramdan daha tatlıdır. Alın teri ile kazanmak her zaman daha tatlıdır” dedi. 

selcukmhp-miting (3)

‘5 YILDA BİR DEĞİL, 43 YILDIR BURADAYIM’

SELÇUK’un sorunlarına değinen ve Selçuk’un sorunlarının büyük olduğunu dile getiren MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, “Selçuk’un sorunları büyük, biz bunların hepsini biliyoruz. Dersimizi güzel çalıştık dedim ya ben 43 yıldır Selçuk’tayım. 43 yıldır çeşitli işlerle iştigal oldum. İki de üniversite okudum. Hazırlandım donanımım tam, ekibim güzel hizmete talibiz onlar gibi 5 senede bir çıkıp, 5 senede bir Selçuk’a gelip sizlerin ellerinizi sırıtarak sıkmıyoruz. Ne zaman aradıysanız bizleri buldunuz. Biz hep buradaydık ve burada olmaya da devam edeceğiz. Biz sorunlara sorun katmaya değil, sorunları çözmeye geliyoruz. Mahalle mahalle, köy köy işsizlik, otopark sorunu, esnafın sorunu, gençliğin sorunu, çiftçinin sorunu, turizmcinin sorunu hepsi belediyenin sorunudur. Bunların hepsine teker teker eğileceğiz ve teker teker çözeceğiz. Yatmakla, maaş almakla bu işler yürümüyor. Sadece ceplerini dolduruyorlar. Diğer taraftan da diğer bir rakip, onlarda kendi aralarında bölüşmüşler onlar da ceplerini nasıl dolduracaklarının planlarını yapmışlar 30 Mart’a kendilerini hazırlıyorlar” dedi.

‘BİRİ HAVADAN DİĞERİ YERDEN UÇUYOR’

RAKİPLERİNİN proje açıkladığını ama projeleriyle uçtuklarını belirten ve “Bir teleferik dedi bir diğeri de tramvay dedi. Biri yerden uçuyor, biri havadan uçuyor. Peki, bunları yapacaksınız güzel, peki taksiciler ve dolmuşçular taş mı yiyecek kardeşim” diyerek tepki gösteren Levent Görür işletmeciliğini Ankara’dan birinin gelip yapacağını, parayı da Ankara’ya götüreceğini ve buradaki taksicinin ve dolmuşçunun evine ekmek götüremeyeceğini belirtti. Levent Görür “Hani biz işsizliği çözecektik. İşsizliği daha da artıracak bunlar” dedi. Slogan ve tezahüratlarla konuşması kesilen ve 5 bine yakın partili ve Selçukluya bazı mahallelerde sorunların olduğunu ve inşaat sektörünün durduğunu belirten Levent Görür inşaat sahiplerinin Selçuk esnaflarıyla çalışmalarını istedi. Vefa Ülgür ve Sema Yeşilçimen arasında yaşanan kavgalar arasında Selçuk’un ezildiğini belirten Görür, “25 yıldır arkadaş bunlar, aynı yolda yürüdü bunlar, Zeynel beyde danışmanlık yaparak bu yolda onlarla el ele beraber gitti. Biri 15 senedir Selçuk’umuzu köy yaptı, öbürü 12 yıldır iktidar partisi olarak ne yaptı. Sema hanım ilçe başkanı olarak Allah için Selçuk’a iktidarın bir çivisini çaktın mı? İktidar partisi Selçuk’a 12 yıldır ne verdi? Hizmet vermeyen AKP’nin ilçe başkanıdır kendisi. Ankara’da Tayip Bey neyse Selçuk’ta Vefa Ülgür aynısıdır” dedi.

selcukmhp-miting (6)

BANA SAHİP ÇIKIN

KAMUOYUNDA partilileri hakkında çıkan bazı dedikoduları da yanıtlayan MHP’nin Selçuk Adayı Levent Görür; “Bize partisini satıyor diyorlar. Diyenlerde sokaktaki dışarıdaki vatandaşlarımız değil. Bazı Meclis üyesi düzeyindeki insanlar. AKP’liler, CHP’liler. Bu yüzden bana bu konuda sahip çıkmanızı istiyorum. Ben sattım. Yemin ediyorum sattım. Ama bir ev sattım, o parayla da seçim çalışması yapıyorum. Diğerleri ceplerinden bir lira harcamıyor. Biri sırtını belediyeye ve iş adamlarına dayamış, diğeri de hükümete ve iş adamlarına dayamış. Levent Görür kendini ispatlamak için sizin belediye bütçesindeki paralarınızı iş adamlarına peşkeş çekmemek için kendi paraları ile çalışıyor. Vefa Bey ve Zeynel Bey cebinden bir lira harcamadan seçim çalışması yapıyor, bu yüzden bana sahip çıkacaksınız. Ben onurumla şerefimle namusumla siyaset yapıyorum. Bütün bütçem 63 bin lira” açıklamasını yaptı.

‘HAVAYA ATIYON KUŞ OLUYO, SUYA ATIYON BALIK OLUYO’

RAKİPLERİNDEN birinin mevcut Başkan Vefa Ülgür olduğunu söyleyen Görür; “Adam kendisinden utanıyor. Oy isterken diyor ki, bana oy vermeyin. Laik, Demokratik Cumhuriyete oy verin diyor. İyi güzel. Öbürü de diğer aday Zeynel Bakıcı’da partisinden utanıyor. Yolsuzluklar, hırsızlıklar çıktı ya. ‘Ben partiye oy istemiyorum, ben şahsıma oy istiyorum’ diyor. MHP’li birini görüyor MHP’li oluyor, sosyal demokrat birini görüyor sosyal demokrat oluyor. AKP’li birini görüyor ben zaten sizin adayınızım diyor. Ya arkadaş! Havaya atıyon kuş oluyor, suya atıyon balık oluyor… Böyle bir siyaset mi var ya? Bu kardeşiniz var ya, ne Levent Görür olmaktan utanıyor, ne de Milliyetçi Hareket Partili olmaktan utanıyorum. Gurur duyuyorum partimden, gurur” dedi.

‘İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNAMAYIN’

HİÇ kimsenin kapısına iş vaadi ile gidip oy istemediğini belirten MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, “42 proje açıkladım. Vefa Ülgür gibi Zeynel Bakıcı gibi hiç birinize geldim mi? Oğlunuzu işe alacağım, kızını belediye alacağım dedim mi hiç. Böyle bir söz verdim mi? Selçuk’un işsizliği böyle mi çözülür? Yazık insanların duygularıyla oynamayın, verdiğiniz bir topan ekmek esir ediyorsunuz insanları ayıptır günahtır” diyerek yalanlarla işsizliğin önü açılamayacağını belirtti. Vefa Ülgür’ün sosyalleşmeyi bitirdiğini ve Selçukluyu birbirine küstürdüğünü belirten Levent Görür, “Birbirimizi ya cenazelerde ya da düğünlerde görür olduk. Allah’ın izniyle 30’undan sonra Selçuk halkı birbiriyle kucaklaşacak, barışacak, sevgi böyle gelir. Levent Görür bunu yaşatacak bu size şeref sözümdür” dedi. Her fırsatta çocukların önemini değinen Levent Görür, “Çocuklarımızı her türlü tehlikelerden uzak tutmak zorundayız. Havuzun, tören alanın ve eski hal binalarının olduğu bölge üçlü bir spor kompleksi olacak. 50-60 işsiz spor akademisi var bu ilçede. 13 – 14 tanesini belediye bünyesini alacağım, orada imkânı olmayan tüm vatandaşımıza belediye bedava hizmet verecek” dedi.

selcukmhp-miting (5)

‘HOCA DA ÖĞRENCİSİ DE KÖTÜ’

HOCA ve öğrencinin kötü olduğunu bu konuda sınıfta kaldıklarını belirten Görür, “15 yıldır Selçuk’un önünü kapatan Vefa Ülgür senin öğrencin değil mi, Zeynel Bakıcı? Sen buna danışmanlık yapmadın mı? Sen iyi bir hoca olsaydın Vefa Ülgür de iyi bir belediye başkanı olurdu. Demek ki öğrencin de kötü sen de kötüsün, sizin Selçuk’a vereceğiniz hiçbir şey yok” dedi. AKP’nin yemeğinde yaşanan gerginliklere ve AKP’lilerin MHP binasının önünden geçerken yaşanan küçük çaplı gerginliğe değinen Levent Görür, “Sevgi kazanacak diyenler, akşam verdikleri yemekte iki gazeteci arkadaşımı, iki basın emekçisini tartakladılar. Sevgi kazanacakmış, sen gazeteciyi tartakla, sen kahveciyi tehdit et ‘Seçimden sonra görüşeceğiz’ diye, sen esnaf odasında divan katibine ‘Bu seçime iptal ettiririm’ de. Ondan sonra topla oradan 300 – 400 tane makarnacıyı benim parti teşkilatımın önünden geç, slogan atarak bizi tahrik et, sonra da ‘Sevgi kazanacak’ de. Nasıl kazanacak bu sevgi, Allah aşkına kazanmasın bu sevgi. Dua etsinler bizler teşkilatımızı sahip çıkıyoruz. Akşam bizi o  kadar gerdikleri halde biz teşkilatımızın önünde durduk bir tane olaya mehil vermedik” diyerek, tüm partililere provokatörlerin tahriklerine dikkat etmelerini ve ciddiye almamalarını bir kez daha hatırlattı.

‘ANKETLERİN TAMAMI YALAN, ANKET BURADA’

SELÇUK’TA yapılan anket sonuçlarının yalan olduğunu söyleyen Levent Görür, “Bütün yaptıkları anketlerde Levent Görür çıkıyor, utanıyorlar söyleyemiyorlar. Kendilerini % 70 gösterip utanıyorlar. Anket yandaşlarının yanında olmaz, anket burada olur” diyerek, Selçuk’un tüm mahalle ve köy isimlerini sayarak, mitinge katılanları gösterdi. “Bugün bu meydanlarda bir şey belli oldu arkadaşlar” diyen Levent Görür, “Vefa Ülgür’ün saltanatı son bulacak. Bu gördüğünüz kalabalığın 4-5 katı daha insan var bana oy verecek. Korkuyla, zulümle, baskıyla evlerinde tutuluyor. Ama sandığa gidildiğinde Allah ile baş başalar ve vuracaklar üç hilalin üstüne gönderecekler bu kardeşlerini belediyeye” dedi.

selcukmhp-miting (4)

OKTAY VURAL SÜRPRİZ YAPTI

LEVENT Görür’e büyük bir sürpriz yaparak seçim mitingine katılan MHP Gurup Başkan Vekili ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural’ın yapmış olduğu bu jest partilileri mutlu etti. Aydın bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde izleyen ve belediye başkan adaylarını yalnız bırakmayan Vural, İzmir’e geçerken MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür’ü yalnız bırakmayıp destek verdi. Çalışma yorgunluğunu yaşayan Oktay Vural, “Burada ben bir şey gördüm, Levent Görür burada bir halk yürüyüşü başlatmış. Selçuklular, ‘Bu belediyeyi ben yöneteceğim’ diyor. Levent Görür’le yöneteceğim diyor. İnşallah sizin bu kutlu yürüyüşünüz, Levent Görür’ü belediye başkanlığına oturtunca sona erecek, ondan sonrada Levent Görür size hizmete devam edecek. Ben bu inancı gördüm ve gerçekten büyük bir gurur duydum Selçuk burada maşallah” dedi. 

selcukmhp-miting (1)


İŞTE LEVENT GÖRÜR’ÜN MİTİNG ALANINA GİRİŞİNİN VİDEOSU:

LEVENT GÖRÜR’ÜN KONUŞMASI:

SAĞ ELİME GÜNEŞİ, SOL ELİME AY’I DA VERSENİZ BEN DAVAMDAN VAZGEÇMEM

Levent Görür: Benim Teşkilatım Satılık Değil

SELÇUK MHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

LEVENT GÖRÜR’ÜN SELÇUK MİTİNGİNDE Kİ KONUŞMASININ TAMAMI:

YORUMLAR
  1. eskı selçuklu dedi ki:

    onceden bu meydanlar çok iyi biliyorum mhp oldugu zaman dolmazdı yeteri kadar..uzaktan gördum ya bu hali çok sevindim mhp bu seçimde alsın götursun ınsss ınnnssss

  2. Yahya Topaçoğlu dedi ki:

    sayın başkanım her zaman seninleyiz.

  3. TC Özeyir Akyol dedi ki:

    BİZ PARA KARŞILIĞI MİTİNGLERE GİTMEYİZ! BİZ VATAN, BAYRAK AŞKI İÇİN ORDAYIZ.

  4. göçmen dedi ki:

    Başkan başarılar diliyorum. Belediye işçileri için yaptığın açıklamayı tebrik ediyorum.Senin her zaman emekten ve sözünün eri biri olduğunu biliyoruz. sosyal demokrat biriyim ama senide tebrik ediyorum..

  5. EMRE dedi ki:

    dualarımız seninle Allah yolunu açık etsin abi bu ilgiyi sonuna kadar hakediyosun…

  6. Şahizer dedi ki:

    yolun açık olsun alah yarve yardımcın olsun

  7. Selime dedi ki:

    helal olsun konuşmasını izledim çok doğru söylüyor tam halktan tam bizden birisin hayırlısı olsun Selçuk için

  8. Şahin Koçak dedi ki:

    BÜYÜKSÜN BAŞKANIM… ALLAH yar ve yardımcın olsun… her daim seninleyiz…

  9. Ramazan dedi ki:

    Sen harbiden adamsın yanındayız

  10. RBurak Cavlak dedi ki:

    Adam gibi Adamsın Başkanım her zaman yanındayız Allah yardımcın olsun.

  11. İZZET dedi ki:

    her zaman yanındayız levent abicim .TEK ÇARE SENSİN

  12. ERKAN dedi ki:

    LEVENT GÖRÜR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMUŞ DEDİĞİMDE ABİLERİM ŞUNU SÖYLEMİŞLERDİ ‘BİZİM LEVENTMİ’.BU KELİME BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.YANİ BİZDEN BİRİ AİLENİN İÇİNDEN BİRİ. İNŞALLAH BİZİM LEVENT GÖNÜL SARAYIMIZA GİRDİ ŞİMDİ SIRA BELEDİYE SARAYINDA.

  13. Yasarcan Özcan dedi ki:

    beleviden tam destk kardeşlerim durma ilerle belevi sizinleee

  14. Sevda Çiçeği dedi ki:

    helal olsun insanıma sonunda doğru dürüst insanı buldu ve yürekten destekliyorlar allahım bu yolda yürüye levent abimi yardım et zafer hepimizin zaferi selçuğun böyle dürüst insana ihtiyacı haydi 5gün kaldı

  15. Adil Yeşilyurt dedi ki:

    yolun acik olsun koca reisssss

  16. Ramazan dedi ki:

    hayırlı olsun inşallah seçımımızde mıtıngımız gıbı buyuk olur

  17. Ömer Derya Sığın dedi ki:

    Harika bir geceydi

  18. Anonim dedi ki:

    Helal olsun Levent başkan sen başkasın 30 Mart’ta göstercen bunlara ak mı kara mı

  19. İLKER KATİP dedi ki:

    SELÇUKTA Vefayı yıkacak tek kişi levent görür padişahlık bitsin diyorsanız mhp yi seçin. diğer 2 adayın birbirinden farkı yok. selçuklular ona göre karar versin.

  20. Mehmet dedi ki:

    Doğruların Allah yanındadır her daim.Çizgimiz belli Levent başkan,eğilip bükülmek yok .Yolunuz açık olsun,Allah yar ve yardımcı olsun inşallah.

  21. içinizden biri dedi ki:

    reis.yolun açık olsun

  22. METİN dedi ki:

    SENİ UZAKTANDA OLSA YAKININDAYMIŞIM GİBİ YAKINDAN İZLİYORUM SEVGİLİ DOSTUM KARDEŞİM. AYNI ÇİZGİDE YÜRÜ.DURUŞUNU BOZMA. NE KENDİN NE DE DOSTLARIN TAHRİKLERE KAPILMAYIN. SABIRLI OLUN PROVAKOSYONLARA DİKKAT EDİN. HERKESİ KUCAKLAMAYA ESKİSİ GİBİ DEVAM EDİN. DAYANIN ÜÇ GÜN KALDI.ZAFER YAKINDIR. TÜM DOSTLARIM YANINDADIR. İNANIYORUM Kİ LAYIK OLAN BAŞARACAKTIR.İŞTE O KİŞİDE SENSİN. ALİ BAŞKANA, MEMİŞ KARDEŞİME SELAMLARIMI İLETİYORUM. HAYDİ YORULMAK YOK AZ KALDI. ZAFERİ BİR GECE ANSIZIN DOSTLARLA BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ.

  23. çiko dedi ki:

    allah gönlünüze göre versin