site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta “Mevlid-i Nebi Haftası” Kapsamında Konferans Düzenlendi

Selçuk’ta “Mevlid-i Nebi Haftası” Kapsamında Konferans Düzenlendi
20.11.2019
A+
A-

Selçuk İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında “Peygamberimiz ve Aile” temalı konferans düzenlendi.

Kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen programa, Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Serkan Kütükçü, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırladığı Mevlid-i Nebi Haftası’nı anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci yaptığı konuşmasında ” Peygamberimizin aile hayatı eşlerine karşı tavırlarını örnek alırsak, mutlu olmamak mümkün değildir. Önemli olan peygamberimizi daha iyi anlayabilmektir. O anlaşılmadan bu dinin anlaşılması, onsuz bir din asla mümkün değildir. Biz onu iyi anlayabilir ve iyi anlatabilirsek yarınlarımız bugünden çok daha iyi olacaktır” dedi.

Konferansa katılan Prof. Dr. Mustafa Yıldırım Hazreti Muhammed’in aile hayatını, örneklerle anlattı.

Konferansın sonunda Mevlid-i Nebi Haftası ile ilgili düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini Kaymakamımız ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.