site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Korona Virüsü Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Selçuk’ta Korona Virüsü Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
20.03.2020
A+
A-

Selçuk’ta yeni Tip Korona Virüsü (Covid-19) Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci başkanlığında, kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yusuf Ağaç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yalçın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Acargil ve Belediye Zabıta Müdürü Engin Avcı katıldı.

Toplantıda konuşan Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci; “Son bir aydan bu tarafa, bütün dünya gündemini meşgul eden bir hastalık. Klasik grip gibi ateşle ve öksürükle seyreden bir hastalık gibi görünse de, daha sonrasında ölümcül olabiliyor. Tabi ki böyle bir hastalıkla mücadele için öncelikle tedbirli olmak lazımdır. Üç aşama var; teşhis, tedbir ve tedavi. Tedbirlerimizi aldık, Sağlık Bakanımız, Bakanlarımız hakikaten dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyen ciddiyetle bu işin üzerine giderek daha Türkiye’ye gelmeden Çin’de görüldüğü andan itibaren tedbirleri almaya başladılar. Dünyanın pek çok yerinde görünmesine rağmen corona virüsü, ülkemizde daha yeni yeni görülmeye başlandı. O da dışarıyla teması bulunan kişiler aracılığıyla oluyor. Onun içindir ki tedbirler biraz daha artırıldı. Biz de Kaymakamlık olarak ilçemizde gerekli tedbirleri alıyoruz. Belediyemiz, İlçe Sağlık Müdürlüğümüz, Emniyet ve Jandarma güçlerimiz ve tüm kurumlarımızla birlikte görevimizin başındayız, halkımızın sağlığıyla ilgili her saat iletişim halindeyiz, tüm tedbirleri alıyoruz. Panik yapacak bir durum yok ama tedbiri de hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Selçuk’lu hemşehrilerimizden istediğimizde, mecbur olmadıkça evlerinden çıkmamaları, risk gurubunda ki vatandaşlarımızın kesinlikle dışarı çıkmamalarıdır. Tüm vatandaşlarımızın kişisel temizliklerine azami özen göstermelerini rica ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.