site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta “kırkyama günleri”

Selçuk’ta “kırkyama günleri”
06.10.2015
A+
A-

40x40 yama A3 15 adet

Selçuk Belediyesi tarafından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen “Pazar” temalı Kırkyama yarışmasının kazananları 7 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da sahiplerini buluyor. Yarışmaya katılan ve çalışmalarını duvar süsü, minder gibi çeşitli parçalar halinde sunan kırkyama katılımcılarına aiteserler 23 Ekim’e kadar Selçuk Efes Kent Belleği’nde sergilenecek.

Kadınlardan yoğun ilgi

“Pazar” temalı kırkyama yarışmasının sonuçları,birbirinden renkli sanatsal faaliyetlere ve sergilere ev sahipliği yapan Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği’nde çeşitli hediyelerin verileceği etkinlikleaçıklanıyor. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği kırkyama sanatına dair pek çok etkinliğin düzenlendiği Selçuk Efes Kent Belleği bu kez bir yarışmaya sahipliği yapıyor. Katılımcıların pazar izlenimlerini soyut ya da somut olarak çalışmalarına yansıttığı yarışmaya katılan bütün eserler 23 Ekim Perşembe gününe kadar Selçuk Efes Kent Belleği’nde sergilenecek.

Kadın Danışma Merkezi’nden “kırkyama kursu”

Selçuk Efes Kent Belleği’nde birbiri ardına açılan kırkyama sergilerinin yanı sıra Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde kırkyama kursu açılacak Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen protokol sonucu açılacak olan Kırkyama Kursu 12 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Kurslar Pazartesi ve Salı olmak üzere hafta iki gün verilecek.

40x40 yama A3 15 adet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.