site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Kaza: 1 Ölü 1’i ağır 9 kişi yaralı

Selçuk’ta Kaza: 1 Ölü 1’i ağır 9 kişi yaralı
30.01.2017
A+
A-

Adı ölüm yoluna çıkan Tire- Belevi karayolu kana bulandı. Belevi viyadüğü altında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü toplam 9 kişi yaralandı.

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Belevi Gölü yakınında meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü 1’i ağır 9 kişi yaralandı. Söke Bağarası’nda, deve güreşlerini izleyip Tire’ye dönen arkadaş grubu akşam saatlerinde Belevi viyadüğü altında kaza geçirdi. Mehmet Kireli’nin kullandığı otomobil kontrolü kaybedip iki araca çarptı. Feci kazada deve güreşlerinde zaman zaman cazgırlık yaptığı öğrenilen deve tutkunu 43 yaşındaki 1 çocuk babası Mehmet Kireli hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Süleyman Bal (31) ise ağır yaralandı.

KONTROLÜ KAYBETTİ

Kaza; Belevi Gölü yakınlarındaki otoban köprüsü altında meydana geldi.

İddiaya göre feci kaza şöyle meydana geldi. 35 YFE 22 plakalı Mehmet Kireli’nin kullandığı ve içinde arkadaşları Süleyman Bal, Muhammet Paşalı, Ali ve Mehmet Mantoğlu ile Aytekin Yorgancı’nın bulunduğu özel otomobil Söke Bağarası’nda düzenlenen deve güreşlerinin ardından Tire’ye dönmek için yola çıktı. Araç Belevi viyadüğüne geldiğinde bir anda kontrolünü kaybedip, önce Selçuk istikametine doğru gitmekte olan 09 YH 371 plakalı Hüseyin Doğan (50) yönetimindeki otomobile ardından da şerit değiştirip, Enes Kopar (23) yönetimindeki 06 GR B33 plakalı özel araçla kafa kafaya çarpıştı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kazadan sonra tam bir can pazarı yaşandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar toplam 9 yaralıyı Tire, Selçuk ve Torbalı Devlet Hastanelerine taşıdı. Kazada ağır yaralanan 35 YFE 22 Plakalı araç sürücüsü Mehmet Kireli, kaldırıldığı Selçuk Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı araç içerisinde bulunan ve ağır yaralanan Süleyman Bal Torbalı Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, Muhammet Paşalı ve Aytekin Yorgancı Tire Devlet Hastanesinde, Ali Mantoğlu ve Mehmet Mantoğlu Selçuk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada yaralı olarak kurtulan 06 GRB 33 plakalı araç sürücüsü Enes Kopar ve yanındaki Şükriye Kopar Selçuk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, kazaya karışan araç sürücüsü Hüseyin Doğan ve yanındaki Ömer Can Doğan hafif yaralı olarak ayakta tedavi edildi.

KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Yaşanan kazanın ardından Jandarma trafik ekipleri hemen olay yerinde güvenlik önlemi aldılar. Bir süre çift taraflı olarak trafiğe kapatılan yolda, Pazar günü ve kalabalık olmasından dolayı kısa sürede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Daha sonra jandarma kontrolünde trafik açılarak, tek şeritten kontrollü olarak araç geçişine izin verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.